Cele mai citite

BOMBĂ la BARCA! Martino OUT! Vine un super antrenor

Barcelona va renunţa la serviciile lui Tata Martino la sfîrşitul sezonului! Conform jurnalistului Jose Maria Garcia de la Cadena COPE, Jurgen Klopp ar venit să o antreneze pe Barcelona din vară!...
12.04.2014 | 18:07
BOMBĂ la BARCA! Martino OUT! Vine un super antrenor

Barcelona va renunţa la serviciile lui Tata Martino la sfîrşitul sezonului! Conform jurnalistului Jose Maria Garcia de la Cadena COPE, Jurgen Klopp ar venit să o antreneze pe Barcelona din vară! Asta nu e tot. Deja, tehnicianul lui Dortmund ar fi semnat un precontract cu clubul catalan şi urmează să aducă şi cîţiva jucători de la Borussia. Printre ei se află şi starul Marco Reus, pe care Barcelona şi l-a dorit insistent în ultima vreme.

Jurgen Klopp a intrat în atenţia Barcelonei după rezultatele extraordinare reuşite cu Dortmund în ultimii 4 ani. Tehnicianul neamţ a ajuns îmrepună cu Borussia în finala Ligii Campionilor din 2013 şi a cîştigat Bundesliga de două ori la rînd, în sezoanele 2010-2011 şi 2011-2012. Mutarea pare realizabilă, în condiţiile în care Barcelona a fost eliminată din Liga Campionilor, iar Primera este la un pas să piardă titlul de campioană. Tata Martino a intrat în colimatorul presei spaniole, după ce a modificat stilul ”tiki-taka”, la unul din meciurile Barcelonei. Deznodămîntul a fost unul extrem de prost pentru Tata Martino: Barcelona a pierdut!

Omul care urăşte Madridul!
Barcelona şi-ar găsi un antrenor extrem de dedicat în cazul în care ajunge la un acord cu Jurgen Klopp. Neamţul a pătruns în inimile catalanilor după ce a eliminat-o anul trecut pe Real Madrid din semifinalele Ligii Campionilor. Klopp a fost aproape şi acest an să o trimită pe Real acasă! După ce a pierdut cu 3-0 meciul tur, Dortmund a revenit spectaculos pe teren propriu. În minutul 37 avea 2-0 cu Real Madrid, iar toată Spania tremura! Din păcate pentru Klopp, scorul a rămas la fel pînă la finalul partidei…

Îl iubeşte pe Messi
Jurgen Klopp nu s-a ferit să-şi arate dragostea faţă de Lionel Messi. Antrenorul lui Dortmund a folosit numai apelative frumose despre startul argentinian atunci cînd a fost întrebat de jurnalişti. La un moment dat, Klopp a fost pus să aleagă între Messi şi Ronaldo. Răspunsul său a fost unul clar: ”MESSI!”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri