Sporturi

Aceasta e SUPER echipa care a luat Liga DE LA PRIMA participare!

CSM Bucureşti a intrat în Liga Campionilor din postura de debutantă în competiţie şi a sfidat toate calculele! A trecut de toate marile echipe ale Europei, pentru ca în final să treacă de...
09.05.2016 | 12:30
Aceasta e SUPER echipa care a luat Liga DE LA PRIMA participare
ADVERTISEMENT

CSM Bucureşti a intrat în Liga Campionilor din postura de debutantă în competiţie şi a sfidat toate calculele! A trecut de toate marile echipe ale Europei, pentru ca în final să treacă de marea Gyor, chiar la Budapesta, după un meci nerecomandat cardiacilor, decis la lovituri de departajare. Acestea sînt campioanele care ne-au adus momente de extaz şi care sînt aşteptate azi, imediat după ora 13, pe Aeroportul Henri Coandă din Bucureşti.

Jelena Grubisic – a fost cea mai bună portăriţă din Final Four! A fost imbatabilă contra celor de la Vardar, în semifinale, iar în marea finală a ieşit la rampă chiar cînd era mai mare nevoie de ea!

ADVERTISEMENT

Mayssa Pessoa – va părăsi echipa la finalul acestui sezon, dar a făcut-o în stil de campioană! Atitudinea ei a fost mereu un imbold pentru colegele ei! Va fi jucătoarea lui Vardar de sezonul viitor, dar românii vor continua să o iubească! La 30 de ani de la Sevilla, a fost Duckadam al CSM-ului la loviturile de departajare.

Maria Fisker – A declarat în mai multe gînduri că vrea să se întoarcă în ţara natală, deoarece are probleme de acomodare. Va pleca la vară, la Odense, cel puţin aşa a fost anunţul în urmă cu mai multe săptămîni. Între timp, pare să fi devenit o parte importantă a echipei.

ADVERTISEMENT

Carmen Martin – Zvîrluga de pe extremă le-a chinuit în permanenţă pe unguroaice! A marcat cîteva goluri în momente cheie ale partidei contra celor de la Gyor şi s-a completat excelent cu Vărzaru pe extremă!

Aurelia Brădeanu – este cea care conduce vestiarul şi experienţa Aureliei a fost esenţială în obţinerea victoriei. Ea este cea care a marcat lovitura decisivă la final, cu un calm incredibil! Asta în timp ce în România toată lumea era cu sufletul cît un purice.

ADVERTISEMENT

Iulia Curea – A intrat de fiecare dată cînd a fost nevoie de ea şi şi-a făcut datoria. Este o jucătoare extrem de importantă şi în vestiarul lui CSM Bucureşti.

Line Jorgensen – Chiar dacă nu a făcut cel mai bun meci al ei în finală, Jorgensen rămîne o componentă esenţială a echipei de aur! A fost excelentă în întreg parcursul european reuşit de CSM Bucureşti.

ADVERTISEMENT

Ana Rodigues – jucătoarea de viteză a CSM-ului a jucat cu inima pînă în ultima clipă. Asta chiar dacă a anunţat că din sezonul viitor va juca la Odense. Dar pînă atunci, ne-a ajutat să ne îndeplinim visul: Liga Campionilor.

Linnea Torstensson – Suedeza este jucătoarea de forţă a CSM-ului. Pătrunderile ei neînfricate şi jocul excelent din defensivă au fost decisive.

Cristina Vărzaru – A ajuns la a patra Ligă a Campionilor, dar joacă în continuare cu aceaşi însufleţire ca la începutul carierei. Merită fiecare succes din numeroasele de care a avut parte în cariera sa.

Isabelle Gullden – Este jucătoarea cheie! A marcat 15 goluri în finala contra lui Gyor şi a luat titlul de golgheter al Ligii Campionilor. A fost absolut fabuloasă în finală, la fel ca în fiecare meci din acest sezon! Mulţumim, Bella!

Bianca Bazaliu – a fost acolo de fiecare dată cînd s-a apelat la ea. A jucat şi în semifinale şi chiar a reuşit să marcheze două goluri.

Alina Iordache – a treia portăriţă a CSM-ului a fost foarte importantă prin experienţa ei. Le-a ţinut mereu în priză pe Grubisic şi Pessoa. Iar cînd s-a apelat la ea, s-a descurcat excelent.

Cristina Nan – a intrat bine cînd a fost nevoie de ea şi este o jucătoare pe care CSM s-ar putea baza pe viitor.

Ekaterina Vetkova – rusoaica este deja adoptată de România. A fost şi la Oltchim şi este o jucătoare care a ajutat echipa de fiecare dată.

Kim Rasmussen – Danezul este un antrenor fenomenal, exact ce lipsea echipelor româneşti pentru a face performanţă cu adevărat! A demonstrat şi în finală că poate face minuni. Iar apoi a spus că este doar meritul jucătoarelor!

ADVERTISEMENT