Fotbal international

Asta i-a spus Messi lui Sergio Ramos la faza faultului! Dialog incendiar între cei doi

03.03.2019 | 08:56
Sergio Ramos s-a contrat cu Lionel Messi

A fost nevoie de un specialist în citit pe buze pentru a se afla ce i-a spus Messi lui Sergio Ramos la faza faultului! Contactat de americanii de la ESPN un expert în domeniu a precizat ferm că într-adevăr între cei doi a existat un dialog nu tocmai ortodox. Argentinianul, scos din minți de intrarea căpitanului galacticilor nu s-a mai abținut și l-a atacat dur pe Ramos

Asta i-a spus Messi lui Sergio Ramos la faza faultului!

„Ești o c…ă pe care pariezi. Ai un caracter infect” i-a transmis Messi lui Ramos. Pe moment, jucătorul celor de la Real Madrid s-a mulțumit doar să-l contreze pe argentinian. A stat în fața lui, l-a împins ușor cu capul și l-a privit direct în ochi, semn evident de intimidare. Messi nu a cedat nici el și preț de câteva secunde bune cei doi jucători au adus aminte de „luptele cu cocoși”

La finalul partidei, Sergio Ramos s-a apărat și a precizat că nici nu s-a pus vreodată problema ca el să-l lovească intenționat pe argentinian. ”A fost o mișcare naturală. Nu a fost nimic intenționat. Nu s-a întâmplat nimic. A fost un gest și atât, nimic mai mult. Ce mi-a spus Messi la faza aia? Nimic”, a explicat Sergio Ramos lovitura aplicată în fața adversarului său.

Real Madrid, „la pământ SRL”

Se complică situația celor de la Real Madrid. Galacticii au pierdut de două ori în doar câteva zile, pe propriul teren, cu marea rivală FC Barcelona. În replică, Sergio Ramos i-a anunțat pe suporteri că lupta nu s-a terminat, deși echipa e la 12 puncte în urma catalanilor: ”Am dominat repriza a doua, dar nu am fost eficienți. Am avut o șansă de a redeuce diferența, dar nu ne dăm bătuți, luptăm până la capăt. Când îți lipsesc golurile nu ai cum să faci lucruri bune”.

Echipa lui Solari este abia pe locul 3 în clasament. 48 de puncte au acumulat galacticii, în condițiile în care au bifat numai 15 victorii din cele 26 de partide disputate. Alte 3 rezultate de egalitate au mai strâns cei de la Real Madrid, dar și 8 înfrângeri. Mai mult de atât, Ramos și compania au fost eliminați și din Cupa Spaniei, de asemenea, de marea rivală, FC Barcelona.

  • 60 de puncte a acumulat FC Barcelona în actuala stagiune din La Liga