Fotbal international

Asta-i noua urare de Crăciun după ce Argentina a luat Cupa Mondială! „Messi Christmas!”

Cea mai recentă ediție a emisiunii Fanatik SuperLiga a început cu o urare inspirată după ce Lionel Messi și Argentina au câștigat Cupa Mondială.
19.12.2022 | 17:30
Astai noua urare de Craciun dupa ce Argentina a luat Cupa Mondiala Messi Christmas
„Messi Christmas!” este urarea după ce Argentina a câștigat Cupa Mondială. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Argentina, cu Lionel Messi cel mai bun de pe teren, a câștigat Cupa Mondială din Qatar în fața Franței, scor 4-3 la loviturile de departajare. Turneul final a fost unul atipic, fiind primul care s-a desfășurat iarna, iar Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, a dat startul celei mai recente ediții cu un joc de cuvinte extrem de inspirat după ce Messi a ridicat, în premieră, deasupra capului titlul mondial.

Noua urare de Crăciun după ce Argentina a luat Cupa Mondială: „Messi Christmas!”

Lionel Messi a fost liderul naționalei lui Lionel Scaloni în drumul spre al treilea trofeu mondial din istoria Argentinei. Superstarul lui PSG a marcat 7 goluri pe parcursul turneului final și a depășit mai multe recorduri individuale.

ADVERTISEMENT

În meciul cu Franța din marea finală, septuplul Balon de Aur s-a ridicat, de asemenea, la nivelul așteptărilor și a marcat de două ori în poarta lui Hugo Lloris în cele 120 de minute. În startul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici a celebrat momentul istoric al Argentinei și al lui Messi și a făcut un joc de cuvinte extrem de inspirat în ton cu sărbătorile care urmează.

„Doamnelor, domnilor, fanaticilor, încep cu o urare. Messi Christmas! Ați auzit foarte bine. Nu mai este la modă Merry Christmas, apropo că vine Crăciunul. Acum avem Messi Christmas, un joc de cuvinte extrem de inspirat, survenit ca urmare a faptului că Argentina și Leo Messi s-au încununat ca și campioni mondiali, la Doha, în Qatar, într-o finală de pus în ramă”, au fost cuvintele lui Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Argentina – Franța, una dintre cele mai spectaculoase finale din istoria Cupei Mondiale

Ultima partidă din Qatar părea să fie tranșată de argentinieni încă din prima repriză. Messi și Di Maria o aduceau pe Argentina în avantaj, scor 2-0 la pauză. Fotbaliștii pregătiți de Lionel Scaloni au continuat tonul agresiv până în minutul 80, când Mbappe a înscris două goluri rapide.

Răsturnările de rezultat, prelungirile și tensiunea loviturilor de departajare au făcut din Argentina – Franța, una dintre cele mai spectaculoase finale din istoria Cupei Mondiale.

ADVERTISEMENT

„Sunt fericit că am fost contemporan cu această finală și am prins-o în transmisiune directă. Un meci absolut fabulos, cu întorsături de rezultat, cu adrenalină, cu momente care pur și simplu ne-au tăiat respirația. Una peste alta, de-asta iubim fotbalul. A fost probabil cea mai spectaculoasă finală din istoria Campionatului Mondial.

Nu știu dacă e chiar așa, nu le-am prins pe toate, dar cam toată lumea, plecând de la foștii mari fotbaliști, de la presă, de la toți cei care au asistat la finală, spun că a fost cea mai nebună. O finală de neuitat, probabil și pentru faptul că Lionel Messi s-a încununat ca cel mai bun fotbalist din toate timpurile”, a descris Horia Ivanovici finala Cupei Mondiale 2022, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi, omul record la Cupa Mondială

Lionel Messi a întors toate privirile la Campionatul Mondial din Qatar. Superstarul lui PSG a devenit primul fotbalist care marchează în toate fazele eliminatorii la Cupa Mondială, optimi, sferturi, semifinală, finală. De asemenea, Messi a devenit fotbalistul care s-a implicat în cele mai multe faze decisive la Cupa Mondială, 21.

Cu 26 de prezențe, Messi a bătut la meciul cu Franța recordul deținut de legendarul german Lothar Matthaus la numărul prezențelor la Campionatul Mondial. „Decarul” Argentinei i-a depășit pe legendarii fotbaliști Diego Maradona și Gabriel Batistuta atât la numărul de prezențe la Cupa Mondială, cât și la numărul de goluri înscrise. După Mondialul din Qatar, Messi a ajuns la 13 goluri la Cupa Mondială în tricoul Argentinei.

ADVERTISEMENT