Fotbal intern

„Asta înseamnă să fii mafiot!”. Cum i-a stricat Florinel Coman discursul lui Ionuț Radu

12.10.2018 | 23:40
Asta inseamna sa fii mafiot Cum ia stricat Florinel Coman discursul lui Ionut Radu

România U21 a învins cu 2-0 selecționata Țării Galilor și e foarte aproape de a se califica la Campionatul European după o așteptare de 20 de ani. Tricolorii mici mai au de îndeplinit o simplă formalitate, să ia măcar un punct marți din confruntarea cu modesta Liechtenstein.

Golurile reprezentativei pregătite de Mirel Rădoi au venit după pauză și au purtat semnăturile lui Dennis Man și George Pușcaș. După nouă etape, România are 21 de puncte, fiind neînvinsă și deținând totodată cea mai sigură apărare din preliminarii, cu numai patru goluri încasate.

Vom rata prezența directă la turneul final într-o singură situație: dacă vom pierde acasă cu Liechtenstein, iar Portugalia va câștiga cu Bosnia. În rest, orice altă combinație de rezultate ne califică direct la EURO U21, acolo unde nu am mai fost din 1998.

Cum i-a stricat Florinel Coman discursul lui Ionuț Radu

VIDEO AICI

La finalul partidei, Ionuț Radu a încercat să-i adune pe coechipierii săi pentru un scurt discurs, fără sorți de izbândă însă. Portarul de la Genoa nu a apucat să spună prea multe cuvinte, fiind oprit de Florinel Coman, care a continuat începutul lui Radu: „Asta înseamnă…. Să fii mafiot!”, iar apoi toți tricolorii au izbucnit în râs și au început să cânte.

Florinel Coman a avut o evoluție excelentă, fiind implicat în faza primului gol. Jucătorul de la FCSB a centrat mingea bine în careu, iar Rus a reluat-o spre Dennis Man, care a deschis scorul. Ionuț Radu nu a avut prea multe de apărat, România dominând autoritar partida, dar a scos tot ce era de scos.

Portarul a anunțat după meci că și-a motivat colegii cu un nou discurs înainte de meci, așa cum a făcut-o și la partida cu Bosnia, disputată luna trecută la Ovidiu. Partida cu Liechtenstein este programată marți, pe arena „Ilie Oană” din Ploiești.