News

Asta înseamnă să fii… mafiot! Lewis Hamilton a plătit 40 de milioane de euro pentru un apartament de lux în care nu a stat niciun minut. Galerie foto

19.09.2020 | 23:06
Asta inseamna sa fii mafiot Lewis Hamilton a platit 40 de milioane de euro pentru un apartament de lux in care nu a stat niciun minut Galerie foto
ADVERTISEMENT

Lewis Hamilton nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este pilotul care domină autoritar Formula 1 în ultima perioadă, a cucerit 6 titluri de campion mondial, anul acesta îl va câștiga, cel mai probabil, pe al șaptelea și va egala recordul legendarului Michael Schumacher.

Nu e de mirare că, având aceste performanțe, Hamilton este și unul dintre cei mai bine plătiți oameni din sport din lumea întreagă. Doar de la Mercedes încasează 45 de milioane de euro anual!

ADVERTISEMENT

Și asta numai din salariu, la care se adaugă bonusurile de performanță sau drepturile de imagine, venituri care l-au făcut cel mai bogat sportiv din Marea Britanie, cu o avere de peste 260 de milioane de euro. I-a depășit la acest capitol pe David Beckham, cu 220 de milioane de euro, și pe jucătorul de golf Rory McIlroy, cu 200 de milioane de euro.

Penthouse de 600 de metri pătrați în clădirea deținută de Tom Brady și Gisele Bundchen

Cu o asemenea avere în conturi, este clar pentru toată lumea că Lewis Hamilton își poate permite orice extravaganță, de la ceasuri scumpe, mașini de mare putere la proprietăți imobiliare de zeci de milioane de euro. Mai ales ultimele, pentru că britanicul are locuințe prin mai toată lumea…

ADVERTISEMENT

Se cunoaște faptul că pilotul englez are o afinitate pentru America, în special pentru Coasta de Est. El a deținut în trecut două proprietăți în New York, iar la finalul anului trecut a făcut o nouă achiziție, care i-a scos din conturi un „mizilic” de 40 de milioane de dolari… Salariul său anual și îi mai rămâne un „mărunțiș” de buzunar de vreo 5 milioane…

Apartamentul lui Lewis hamilton se afl[ într-o clădire care le aparține lui Tom Brady, super-starul din NFL, și soției acestuia, modelul Gisele Bundchen.
Este vorba de un apartament ultraluxos, de peste 600 de metri pătrați, într-o clădire care le aparține lui Tom Brady, super-starul din NFL, și soției acestuia, modelul Gisele Bundchen. Clădirea este situată în Tribeca, o zonă exclusivistă a Manhattanului, iar printre vecinii lui Lewis îi regăsim pe celebrii actori Jennifer Lawrence, câștigătoare a premiului Oscar, și Mike Myers, cunoscut mai ales pentru rolul din seria „Austin Powers”.

ADVERTISEMENT
Terasa oferă o priveliște absolut superbă

Are piscină, bibliotecă și cramă…

Pe lângă cele 5 dormitoare și 6 băi, penthouse-ul Hamilton mai dispune și de numeroase zone de relaxare, cum ar fi o piscină proprie, un teren de squash, o sală de fitnes, o bibliotecă și o cramă. Plus o terasă imensă descoperită, cu multă verdeață, care oferă o vedere superbă spre râul Hudson.

Toate dormitoarele au vedere spre râul Husdon

Din păcate, de aceste facilități ultraluxoase nu beneficiază deocamdată nimeni. Pentru că, deși a cheltuit o sumă uriașă pentru achiziționarea superbului apartament, Lewis Hamilton nu a locuit acolo nici măcar un minut! Nu i-a trecut pragul niciodată! Și nici nu se știe dacă va ajunge prea curând la New York, dacă e să ținem cont de situația cauzată de pandemia de coronavirus la nivel mondial.

ADVERTISEMENT
Apartamentul ultraluxos dispune de o piscină proprie…
… dar și de o sală de fitness ultramodernă

Britanicul mai deținea un penthouse în zonă, întins pe 3 etaje și cu o suprafață de peste 800 de metri pătrați, cu o valoare de 45 de milioane de dolari, dar l-a scos la vânzare înainte de a-l cumpăra pe cel din clădirea soților Tom Brady și Gisele Bundchen.

Conac la Londra, apartamente în Elveția și la Monte Carlo

În afară de apartamentul de la New York, Lewis Hamilton a mai cumpărat în 2017 un conac în vestul Londrei, pentru care a plătit nu mai puțin de 18 milioane de lire sterline. Prețul pare unul exagerat, dar trebuie amintit faptul că superba construcție, cu 6 dormitoare, a fost ridicată în anul 1860, de cunoscutul arhitect Samuel Johns.

În Elveția mai deține un apartament într-o clădire exclusivistă de 6 etaje, situată în orășelul Luins, de lângă Nyon. Are parte de o priveliște magnifică spre Lacul Geneva, iar printre vecinii săi se numără foștii piloți Michael Schumacher, Fernando Alonso sau Felipe Massa.

Cu toate acestea, Lewis Hamiton își petrece tot timpul la… Monte Carlo. La fel ca mai toți colegii săi din Formula 1, și-a cumpărat și acolo o locuință în cartierul exclusivist Fontvieille, alegerea sa având la bază un motiv foarte bine întemeiat: fiind rezident în Principat, taxele pe care le plătește tind spre zero! Și la banii lui, contează…

ADVERTISEMENT