Sport

Asta înseamnă să fii parior complet! A dat o lovitură de 40.000 de euro, cu un bilet în care a combinat 5 sporturi!

Dacă până acum v-am prezentat în general bilete câștigătoare din fotbal și tenis, azi avem un tichet "polisportiv" cu adevărat special
13.10.2021 | 13:43
Asta inseamna sa fii parior complet A dat o lovitura de 40000 de euro cu un bilet in care a combinat 5 sporturi
Un parior a câștigat 40.000 de euro cu un bilet "polisportiv"!
ADVERTISEMENT

Perioada în care competițiile interne sunt oprite pentru a face loc meciurilor echipelor naționale sunt în general grele pentru pariori. Ofertele din fotbal sunt puține, jocurile inter-țări se dispută în anumite zile, una peste alta este destul de greu să dai lovitura dacă nu te ajuți și de alte evenimente din extra-fotbal.

Cel mai bun exemplu este biletul unui parior inspirat, care a obținut un câștig consistent la începutul acestei săptămâni cu un bilet-eveniment, în care a combinat nu mai puțin de 5 sporturi: fotbal, handbal, baschet, tenis și volei. Poți să experimentezi și tu astfel de bilete, dar mai ales poți profita de oferta din această lună de la SUPERBET!

ADVERTISEMENT

Revenim la pariorul nostru, acesta a văzut probabil că în ziua respectivă fotbalul nu este la putere, astfel că a combinat cu măiestrie mai multe evenimente derulate de duminică până luni dimineață.

Au fost 7 meciuri de tenis, majoritatea de la Indian Wells, toate cu cote frumoase, de la cea mai mică, 1,62, până la cea mai mare 2.05! Printre ele, au fost bifate și disputele româncelor de la turneul american, înfrângerea lui Begu în fața lui Rogers și numărul de duble greșeli făcute de Svitolina în meciul cu Sorana Cîrstea, peste 2,5 la cotă 1.85!

ADVERTISEMENT

Messi, Mbappe și pariurile speciale care i-au netezit drumul spre câștig!

Și la baschet, pronosticurile au fost impecabile, meciurile fiind jucate cu dubla 1x! Din oferta de handbal, pariorul a mers mai mult pe goluri, dar nu a lipsit de pe bilet nici meciul României cu Austria, acolo unde inspiratul jucător a mizat pe mai mult de 4.5 aruncări de la 7 metri ale tricolorelor.

Voleiul a fost reprezentat pe bilet de un singur meci, Dinamo Moscova – Zenit, pronostic 1, conturat după o victorie lejeră a gazdelor, 3-1 la seturi.

ADVERTISEMENT

Evident că de pe bilet nu putea lipsi fotbalul, dar pariorul nostru nu s-a complicat în rezultate, soliști, goluri, etc. A mizat pe doi marcatori, Mbappe în Spania – Franța, 1.85 cotă, și pe Messi în Argentina – Uruguay, pentru o cotă fabuloasă, 2,85!

Astfel, cu un total de 18 meciuri și o miză simbolică de 4 lei, pariorul nostru s-a trezit luni, la primele ore ale dimineții mai bogat cu 40.000 de euro. Poți încerca și tu astfel de bilete și poți profita și de oferta specială din această lună, de la SUPERBET!

ADVERTISEMENT