Fotbal intern

Astana – CFR Cluj 1-0 în Liga Campionilor UEFA 19/20. Debut cu stângul pentru ardeleni! VIDEO cu rezumatul.

09.07.2019 | 17:08
Astana  CFR Cluj 10 in Liga Campionilor UEFA 1920 Debut cu stangul pentru ardeleni VIDEO cu rezumatul

Astana s-a impus în fața celor de la CFR Cluj, scor 1-0 (Evgeny Postnikov 68), în manșa tur din turul 1 preliminar al Champions League. Formația antrenată de Dan Petrescu își poate lua revanșa miercuri, 17 iulie, de la ora 21.00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj Napoca.


Astana – CFR Cluj 1-0 din Champions League se joaca azi, 9 iulie 2019 16:00. Vezi VIDEO Live Stream Online la TV Digi Sport și Look TV. Video cu golurile se regasesc mai jos, la finalul articolului.

Astana – CFR Cluj  1-0

Astana Astana
9 iulie 2019 16:00
1-0
CFR Cluj CFR Cluj

Comentariul LIVE Astana – CFR Cluj 1 -0

  • 17:56:03
    Sfârşitul partidei
  • 90:00
    Repriza va fi prelungită cu 6 minute
  • 67:53
    GOOOOOOOL! Inscrie Postnikov, Evgeny pentru gazde ! Scorul devine 1-0
  • 17:04:52
    A început
    repriza a doua

    ––––––––––––––-
  • 16:48:56
    Sfârşitul reprizei
  • 45:00
    Repriza va fi prelungită cu 2 minute

Urmarește Live Score meciul Astana – CFR Cluj, din Champions League. Meciul are loc pe 9 iulie 2019 16:00. Toate informațiile despre Astana – CFR Cluj sunt în aplicația de mai jos. Acolo ai meciurile directe dintre cele două echipe, ultimele rezultate și alte scoruri live de la meciurile care se dispută în acest moment.

Astana – CFR Cluj, ultimele rezultate directe

Verifică mai jos ultimele rezultate directe dintre Astana și CFR Cluj și vezi scorurile precedentelor partide disputate de cele două echipe din Champions League. Meciul dintre Astana şi CFR Clujeste arbitrat de Visser, Lawrence
din Belgia se dispută pe stadionul Arena Astana, cu o capacitate de 
30000.

Echipele de start:

Astana: Erik – Rukavina, Postnikov, Simunovic, Beysebekov – Logvinenko – Tomasov, Maevski, Sigurjonsson, Murtazayev – Rotariu. Rezerve: Mokin, Muzhikov, Mubele, Pertsukh, Janga, Shomko, Khizhnichenko. Antrenor: Roman Grigorchuk.

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Burcă, Vinicius, Camora – Culio, Hoban, Bordeianu – Deac, Omrani, Păun. Rezerve: Vâtcă, Sylla, Luis Aurelio, Mureşan, Peteleu, Rondon, Mailat. Antrenor Dan Petrescu.

VEZI AICI VIDEO CU TOATE FAZELE MECIULUI!

Meciul Astana – CFR Cluj are loc marți, 9 iulie, cu începere de la ora 16:00, în cadrul primei manșe a turului 1 preliminar al Champions League. Este o deplasare grea pentru echipa pregătită de Dan Petrescu în capitala Kazahstanului, pentru că pe teren propriu echipa care a câștigat titlul în această țară în ultimele cinci sezoane este foarte puternică, aici nereușind să câștige nume mari, precum Benfica Lisabona sau Atletico Madrid.

Astana – CFR Cluj Live Stream Online Digi Sport

Partida Astana – CFR Cluj se joacă marți, 9 iulie, de la ora 16:00, pe stadionul Astana și contează ca primă manșă a turului 1 preliminar în Champions League. Echipa care se va califica în turul 2 va întîlni pe campioana Israelului, Maccabi Tel Aviv. Jocul din Kazahstan este transmis pe micul ecran de Digi Sport, dar puteți intra și pe site-ul FANATIK.RO, pentru a-l urmări în format LIVE VIDEO.

CFR Cluj a mers în Kazahstan fără unul dintre cei mai importanți jucători din lot, vârful George Țucudean. Astfel, forța ofensivă a ardelenilor va fi mult diminuată. Mai mult ca sigur că va juca francezul Bilel Omrani ca vârf împins, o altă soluție fiind fostul jucător al Mediașului, transferat în această vară, Mario Rondon. Astana are mulți jucători străini în lot și unul de care au toate șansele să dea clujenii este Dorin Rotariu, fostul jucător al lui Dinamo.