Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a făcut anunțul după CFR Cluj – FCSB 0-1: „Am luat atacant! O să dea goluri, stați așa”. Exclusiv

Gigi Becali a găsit atacant la FCSB. Cine e noul favorit al patronului după victoria roș-albaștrilor din Gruia, scor 1-0.
14.04.2024 | 23:33
Gigi Becali a facut anuntul dupa CFR Cluj  FCSB 01 Am luat atacant O sa dea goluri stati asa Exclusiv
„Astăzi am găsit atacant!” La ce întrebare de suflet a mai răspuns Gigi Becali după CFR Cluj - FCSB 0-1. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali se laudă că FCSB are atacant, deși și-a trimis în căutare scouterii pentru acel post. Patronul liderului din SuperLiga a jubilat după victoria roș-albaștrilor în Gruia, scor 1-0.

Gigi Becali are atacant la FCSB! Cine e noul preferat după victoria cu CFR Cluj

David Miculescu continuă să impresioneze pe postul de atacant în acest play-off. Chiar dacă nu a marcat de când e folosit cu regularitate pe acel post, fostul fotbalist al UTA-ei l-a cucerit pe Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„Astăzi am luat atacant! Pe David Miculescu! Nu ați văzut ce s-a bătut cu ei? O să dea el și goluri, stați așa. Noi am câștigat meciul ușor. În condițiile în care Olaru iar nu a fost în apele lui”.

Cândva un fan al lui Louis Munteanu, Becali crede că, acum, David Miculescu îl eclipsează pe atacantul împrumutat de Fiorentina la Farul. În acest sezon de SuperLiga, fotbalistul arădean a marcat trei goluri și a oferit un assist.

ADVERTISEMENT

„Stai puțin, că nu mai sunt așa disperat să iau atacant. Păi dacă îl am pe David Miculescu? Nu ați văzut ce fizic are?”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport 1.

Întrebarea de suflet la care a răspuns Becali: „Aveți vreo satisfacție?”

În fața primului titlu după nouă ani de secetă, Gigi Becali a dezvăluit care este marea sa satisfacție înainte ca Darius Olaru & Co. să ridice trofeul. „Este o satisfacție, dar principalul sunt banii. Banii sunt principalul.

ADVERTISEMENT

E adevărat, e și o satisfacție. Cum zice la psaltire. ‘Să nu fie pe placul dușmanilor mei, să nu se facă voia lor’. E o satisfacție că mulți oameni care m-au blamat și au zis și au făcut și au dres. Dar nu aia e mulțumirea mea sufletească. Pe ei, într-adevăr, îi macină.

Satisfacția mea e că eu nu mai am emoții pe final de meci. Pe mine mă interesează banii. Dacă nu te califici în cupele europene, n-ai făcut nimic. Ce nevoie ai de campionat?

ADVERTISEMENT

(n.r. – Câți bani băgați la vară?) Niciun ban. Bag banii din grupe. Mai bag și alți bani? Bag banii de acolo. Mai iau bani, nu bag! Sunt prost să bag? Eu nu sunt cu bugete, eu fac altfel.

Și Copos a fost cu bugete și s-a retrogradat. Toți care au fost cu bugete au retrogradat”, a adăugat latifundiarul din Pipera.

ADVERTISEMENT
2,12 este cota BETANO pentru „1 solist” la FCSB - Rapid