ADVERTISEMENT
Life

Astăzi, Ștefan Bănică Sr. ar fi împlinit 87 de ani. Mesajul emoționant transmis de fiul său

Autor: Raluca Ilie | 11.11.2020 | 16:20
Astăzi, Ștefan Bănică Sr. ar fi împlinit 87 de ani. Mesajul emoționant transmis de fiul său
Astăzi, Ștefan Bănică Sr. ar fi împlinit 87 de ani. Mesajul emoționant transmis de fiul său

Astăzi, 11 noiembrie, Ștefan Bănică Senior ar fi împlinit 87 de ani. Cu această ocazie, Ștefan Bănică Jr. a postat un mesaj scurt și emoționant despre regretatul artist.

ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică Senior a fost unul dintre cei mai apreciați și cei mai talentați actori români de teatru și film. De asemenea, celebrul artist s-a mai remarcat ca un bun cântăreț.

De-a lungul timpului, fiul său, Ștefan Bănică Jr. a făcut mărturisiri emoționante cu privire la tatăl, semn că cei doi au avut o relație specială. În plus, artistul a declarat că celebrul său părinte a reprezentat un model demn de urmat pentru el.

ADVERTISEMENT

Astăzi, Ștefan Bănică Senior ar fi împlinit 87 de ani. Ce mesaj i-a transmis Ștefan Bănică Jr. tatălui său

Ștefan Bănică Jr. se mândrește cu faptul că este fiul lui Ștefan Bănică Senior și a reușit, de-a lungul timpului, să îi facă cinste numelui tatălui său. Artistul l-a comemorat pe părintele său, cel care l-a îndrumat în carieră și care i-a fost, în același timp, un idol. Astăzi, regretatul actor ar fi împlinit o vârstă admirabilă, iar Ștefan Bănică Jr. a postat o imagine cu acesta pe rețelele de socializare, alături de un mesaj scurt și plin de emoție.

,,Astăzi ar fi împlinit 87 de ani …”, a scris acesta în dreptul fotografiei.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

Astăzi ar fi împlinit 87 de ani …

A post shared by Stefan Banica (@stefanbanica.official) on

În plus, Ștefan Bănică Jr. a declarat de mai multe ori că este dificil să porți un nume cu așa greutate, conștient de moștenirea artistică lăsată de tatăl său. De altfel, și fiul său, Radu Ștefan Bănică urmează aceeași carieră, făcându-și deja debutul în lumea cinematografică.

,,E aşa pentru că el l-a făcut greu şi eu îl duc mai departe, la fel cum îl vor face şi copiii mei. E foarte important pentru mine ca generaţiile tinere care nu l-au prins pe tata să ştie cine a fost. Nu fac o postare de dragul unei postări ca să spun: «Aoleu, tată, ce dor mi-e de tine!». Nu mă interesează acest lucru. Vreau ca generaţiile tinere să fie curioase şi să ştie cine a fost acest mare actor care, întâmplător, a fost tatăl meu. El a lăsat o moştenire artistică extrem de importantă, mai ales pentru cei care vor să urmeze meseria asta. A fost un exemplu pentru generaţii întregi şi unii au dat la facultate pentru că l-au văzut în teatru şi film. Probabil că unii au fost influenţaţi de el cum fiecare dintre noi suntem influenţaţi la rândul nostru de cineva. Sau cineva a deschis o portiţă în mintea ta şi s-a produs declick-ul…”, a afirmat artistul.

ADVERTISEMENT

De asemenea, și nepotul juratului de la X Factor, Răzvan Bănică, se mândrește cu o carieră de succes în industria teatrului și filmului, semn că talentul se moștenește în familia Bănică.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!