Sport

CFR Cluj confirmă exclusivitatea Fanatik şi anunţă oficial transferul unui atacant! Lovitură dată de Dan Petrescu. Update exclusiv

Rangelo Janga este noul jucător al celor de la CFR Cluj, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate. Dan Petrescu şi-a betonat atacul, mai ales că Jefte Betancor este pe picior de plecare de la Cluj.
30.08.2022 | 18:44
CFR Cluj confirma exclusivitatea Fanatik si anunta oficial transferul unui atacant Lovitura data de Dan Petrescu Update exclusiv
Astea sunt cele două transferuri pe care Dan Petrescu le așteaptă la CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
02-09-2022
14:26

CFR Cluj confirmă exclusivitatea Fanatik! Rangelo Janga, noul atacant al campioanei

CFR Cluj l-a transferat pe Rangelo Janga, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate. Dan Petrescu şi-a betonat atacul cu jucătorul din Ţările de Jos, mai ales că Jefte Betancor este pe picior de plecare de la campioană: 

“Suntem bucuroși să vă anunțăm că 𝗥𝗔𝗡𝗚𝗘𝗟𝗢 𝗝𝗔𝗡𝗚𝗔, atacant în vârstă de 30 de ani, a semnat cu CFR Cluj! Fotbalistul a început fotbalul în țara natală Olanda, unde a evoluat pentru Excelsior, Willem ll și Dordrecht. Apoi a mai jucat la AS Trencin în Slovacia, la Gent în Belgia, Astana, Lugano, NEC Nijmegen, iar în ultimul sezon a evoluat în Cipru la Apollon Limassol.

În prezent, Janga reprezintă echipa națională din Curacao, pentru care a bifat 27 de meciuri și a marcat de 13 ori. Îi dorim multă baftă și cât mai multe realizări la CFR Cluj!”, se arată în comunicatul campioanei.

Rangelo Janga
Rangelo Janga

FANATIK a aflat că Bogdan Țîru, fost fundaș la Farul Constanța, care acum evoluează în Polonia, la Jagiellonia, este jucătorul dorit de Dan Petrescu pentru a rezolva problemele defensive de la echipă.

Acestea sunt cele două transferuri pe care Dan Petrescu le așteaptă la CFR Cluj

Dan Petrescu pregătește două transferuri importante pentru CFR Cluj, pentru a se întări în defensivă, dar și pe fază ofensivă.

ADVERTISEMENT

Dacă Bogdan Țîru este alesul pentru postul de fundaș central, pentru postul de atacant, campioana României îl va aduce pe Rangelo Janga, un atacant din Curacao, care evoluează în Cipru, la Apollon Limassol.

Rangelo Janga este născut în Olanda, la Rotterdam, însă a ales să evolueze pentru naționala statului Curacao, țara părinților săi, pentru care a jucat până acum nu mai puțin de 24 de meciuri, reușind să înscrie 13 goluri.

ADVERTISEMENT

„Vor veni jucători până la meciul de joi. Am înțeles că sâmbătă se închide în România perioada de transferuri. Și sunt convins că vor veni.

Clubul nu vinde doar, o să vedeți că vor veni jucători. Un fundaș central trebuie obligatoriu. Și un atacant. Cred că vor veni până duminică la echipă. La Paul Papp nu ne-am gândit, dar mi-ai dat idee bună”, a declarat Dan Petrescu în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Rangelo Janga a mai evoluat pentru: Wilem II, Excelsior, Omonia Aradippou, FC Dordrecht, AS Trencin, Gent, Astana, Lugano, NEC Nijmegen și Apollon Limassol.

  • 30 de ani are Rangelo Janga
  • 500.000 de euro este cota de piață a lui Rangelo Janga, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT

Gică Hagi îl desemnase pe Bogdan Țîru să fie căpitanul echipei sale

Bogdan Țîru a este un produs 100% al Academiei de Fotbal a lui Gică Hagi, iar fundașul devenise chiar căpitanul echipei mari a Viitorului, actuala Farul Constanța.

Țîru a fost vândut în Polonia, la Jaggielonia la începutul anului 2020, pentru suma de 600.000 de euro. De-a lungul timpului, Țîru a reușit să strângă 70 de meciuri pentru Jaggielonia, în toate competițiile, marcând 3 goluri.

Totodată, grație evoluțiilor sale bune, Bogdan Țîru a jucat și două meciuri pentru naționala mare a României, dar nu ca titular, de fiecare dată fiind introdus în a doua repriză. Țîru a jucat 20 de minute într-un meci amical cu Chile, scor 3-2 și a intrat pe teren pentru un minut într-un amical contra Rusiei, scor 0-1.

  • 28 de ani are Bogdan Țîru
  • 400.000 de euro este cota de piață a lui Bogdan Țîru, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags: