Fotbal intern

Astea sunt grupurile de câte 4 jucători de la FCSB. Cine e în „gașca” lui Florinel Coman, cine-i în cea a lui Dennis Man. Exclusiv

23.05.2020 | 15:50
Astea sunt grupurile de cate 4 jucatori de la FCSB Cine e in gasca lui Florinel Coman cinei in cea a lui Dennis Man Exclusiv
ADVERTISEMENT

FCSB a reluat pregătirile la baza de cantonament de la Berceni de aproape o săptămână, antrenându-se în grupuri de câte patru jucători. FANATIK vă pune la curent cu modul cum arată fiecare „celulă de lucru” de la FCSB.

Grupurile de câte 4 jucători de la FCSB. Cine e în „gașca” lui Florinel Coman, cum arată „gașca” lui Dennis Man

Așa cum prevede protocolul pentru reluarea antrenamentelor la echipele profesioniste din România, jucătorii de la FCSB se antrenează de câteva zile în grupuri de câte patru.

ADVERTISEMENT

Haideți să vedem cum arată cele 5 „găști” care există în acest moment la ședințele de pregătire ale lui Bogdan Vintilă. Două dintre grupurile de forță sunt cele ale liderilor Florinel Coman, Dennis Man și căpitanul Florin Tănase.

Astfel, „gașca” lui Florinel Coman îi mai cuprinde pe Florin Tănase, Dragoș Nedelcu și fundașul stânga Ionuț Panțâru. Adică trei foști colegi de la Viitorul lui Hagi, plus jucătorul venit de la Poli Iași.

ADVERTISEMENT

Un alt grup cu greutate este cel al lui Dennis Man, altă perlă pe care Gigi Becali vrea să numere milioane de euro în momentul transferului. Arădeanul Man este cu arădeanul Adrian Petre, cu care a jucat împreună la UTA. Lor li se adaugă Răzvan Oaidă și Iulian Cristea.

Accidentarea lui Vali Crețu a spart „gașca” lui Darius Olaru. Aici a intrat nou-venitul Cristian Tand

Un alt pion tot mai important în angrenajul echipei este Darius Olaru, mijlocașul venit de la Mediaș, în care Meme Stoica crede foarte mult. Grupul de 4 al lui Olaru a suferit o „pierdere”, Vali Crețu accidentându-se și fiind în pericol să rateze tot anul, cum a dezvăluit FANATIK.

ADVERTISEMENT

Alături de Olaru mai sunt Ionuț Vână, Lucian Filip, iar de câteva zile și nou-venitul Cristian Tand, care i-a luat locul lui Vali Crețu. Mai există un grup de patru format din doi jucători experimentați (Andrei Miron și Ovidiu Popescu), plus doi jucători de perspectivă (Ovidiu Perianu și Cristi Dumitru).

  • Cum arată „găștile” de 4 la antrenamentele FCSB
  • Coman, Tănase, Nedelcu, Panțîru
  • Man, Ad. Petre, Oaidă, Cristea
  • Olaru, Vână, Filip, Tand
  • Miron, Ov. Popescu, Perianu, Dumitru
  • Vlad, Niga, Udrea, Niță
ADVERTISEMENT

Al cincilea grup de lucru este cel al portarilor, la care se adaugă și tânărul Adrian Niță. Cei trei portari aflați acum în cantonamentul de la Berceni sunt Andrei Vlad, Toma Niga și Răzvan Udrea, ultimul venit de la Academie pentru a se pregăti cu prima echipă.

Bogdan Planic și Aristidis Soiledis sunt la Berceni, dar încă la izolare față de restul colegilor de la FCSB

Bogdan Planic și Aristidis Soiledis sunt alături de echipă la Berceni, dar cei doi au venit din străinătate și au intrat în izolare imediat după ce au ajuns. În acest moment ei nu se antrenează cu ceilalți.

Sârbul Planic este singurul jucător dintre cei băgați de Gigi Becali în șomaj care a revenit la echipă. Patronul le-a interzis lui Cristi Bălgrădean, Adi Popa, Momcilovici și Alexandru Stan să se mai antreneze cu FCSB, în timp ce Harlem Gnohere nu a ajuns încă la București și nici nu a dat vreun indiciu când ar putea-o face.

  • 15.000 de euro este cel mai mare salariu lunar în acest moment la FCSB și îi aparține lui Bogdan Planic și Harlem Gnohere, care nu au acceptat înjumătățirea contractelor și au ajuns în șomaj tehnic pe perioada stării de urgență
  • 4 puncte este distanța dintre FCSB și liderul CFR Cluj, cele două urmând să se întâlnească în Gruia în prima etapă după reluarea campionatului, pe 14 iunie
ADVERTISEMENT