Life

“Așteptăm cu sufletul la gură venirea fetiței”. Ce se întâmplă acum în casa lui Smiley și a Ginei Pistol

22.02.2021 | 16:40
Asteptam cu sufletul la gura venirea fetitei Ce se intampla acum in casa lui Smiley si a Ginei Pistol
ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol numără zilele până când vor deveni părinți. Pregătirile pentru întâmpinarea fetiței sunt pe ultima sută de metri, iar emoțiile ating cote intense.

Doar două-trei săptămâni îi mai despart pe Smiley și pe Gina Pistol de momentul în care își vor ține fetița în brațe, dacă termenul anunțat de medic rămâne cel stabilit, însă cântărețul nu se mai desparte deja de partenera de viață.

ADVERTISEMENT

Smiley a decis ca, în următoarea perioadă, să stea mai mult acasă, pentru a se asigura că o să fie lângă partenera lui atunci când o să vină sorocul.

Artistul mărturisește că viața de cuplu a suferit deja o schimbare majoră și este pregătit pentru cea mai emoținantă și intensă experiență a vieții, aceea de a fi tată.

ADVERTISEMENT

Smiley, nedespărțit de Gina Pistol care poate să nască în orice clipă

“Mai durează vreo două, trei săptămâni. Am emoții și, cu fiecare zi de trece, realizăm amândoi că se întâmplă și că mai este foarte puțin. Suntem pregătiți, noi așa spunem, așa credem, dar cu siguranță sunt foarte multe lucruri pentru care nu suntem pregătiți. Așteptăm cu sufletul la gură. Ne-am gândit și la un nume, o să îl aflați la momentul potrivit.

Gina este foarte bine, se odihnește un pic. În ultima perioadă lucrurile se mișcă mai greu, ca să zic așa. Deocamdată, eu petrec mai mult timp acasă, că nu se știe niciodată. Stau foarte mult acasă, avem program de familie, ce să zic”, a dezvăluit Smiley, astăzi, în emisiunea “La Măruță”, difuzată la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Smiley, mașină nouă înainte de nașterea fiicei

Smiley și-a schimbat autoturismul, cu doar câteva zile înainte să devină tată, și a optat pentru un Jaguar F-Pace, al cărui preţ de pornire pleacă de la 46.400 euro + TVA, dar poate ajunge până la 70.000 – 80.000 de euro, în funcție de dotările opţionale.

Artistul nu a scos, însă, niciun ban din buzunar pentru bolidul de lux, ba chiar a făcut o dezvăluire neștiută până acum despre maşinile care au ajuns în garajul lui. Puțini știau, până acum, că Smiley a avut o singură maşină, pe numele lui, și aceea second-hand, pe care i-a oferit-o fratelui său, Filip.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după ce a devenit cunoscut, Smiley a ales să conducă maşini ale unor branduri cu care a încheiat contracte de imagine, printre care se numără Mercedes sau Jaguar.

ADVERTISEMENT