Sport

„Așteptăm o ofertă de la FCSB!”. Impresarul unui atacant sud-african pune presiune pe Gigi Becali

Impresarul unui atacant sud-african pune presiune pe Gigi Becali la Spotlight SuperLiga. Agentul spune că fotbalistul său are mai multe oferte de alte cluburi din Africa.
08.05.2024 | 13:33
Asteptam o oferta de la FCSB Impresarul unui atacant sudafrican pune presiune pe Gigi Becali
„Așteptăm o ofertă de la FCSB!”. Impresarul unui atacant sud-african pune presiune pe Gigi Becali. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali l-a dorit pe Tshegofatso Mabasa la FCSB, însă patronul „roș-albaștrilor” s-a răzgândit repede în privința sud-africanului. Gary Cassisa, impresarul atacantului, așteaptă o ofertă pe adresa clubului din partea liderului din SuperLiga.

Impresarul unui atacant sud-african pune presiune pe Gigi Becali: „Așteptăm o ofertă. Marile cluburi îl urmăresc”

Alin Grigore a vorbit cu impresarul lui Tshegofatso Mabasa, atacant pe care Gigi Becali l-a vrut la FCSB. Moderatorul Spotlight SuperLiga i-a spus lui Gary Cassisa că patronul „roș-albaștrilor” a renunțat definitiv la sud-african.

ADVERTISEMENT

„Am vorbit astăzi cu Gary Cassisa, impresarul lui Tshegofatso Mabasa. Este atacantul care la un moment dat era pe lista de transferuri a celor de la FCSB, însă Gigi Becali le-au spus că nu îl vrea pe Mabasa, chiar dacă dă goluri la Orlando Pirates”, a spus Alin Grigore.

Gary Cassisa a dezvăluit la Spotlight SuperLiga că Tshegofatso Mabasa are multe oferte din Africa. Acesta a mai spus că atacantul își dorește să ajungă în Europa, iar salariu său ar fi puțin peste 10.000 de euro.

ADVERTISEMENT

„Clubul așteaptă o ofertă de la FCSB pentru Tshegofatso Mabasa (27 de ani). Ultima dată când am vorbit cu clubul Orlando Pirates a rămas că aceștia așteaptă o ofertă oficială de la FCSB, care însă n-a venit până la această oră.

Jucătorul ar fi interesat să joace la FCSB pentru că nu l-ar deranja să evolueze câteva sezoane în Europa. S-ar simți foarte bine să joace în Europa. Nu e un secret că marile cluburi din Africa îl urmăresc pe Mabasa pentru a-l transfera.

ADVERTISEMENT

Cluburile caută atacanți ca el care să marcheze, un adevărat număr 9. Toate aceste cluburi plătesc foarte bine, de aceea și FCSB trebuie să ia în considerare aceste lucruri. Salariul lui Mabasa ar fi puțin peste 10.000 de euro”, a dezvăluit Gary Cassisa, impresar Mabasa.

Vivi Răchită: „La 10.000 de euro îți dai seama ce fotbalist este”

Vivi Răchită s-a convins de Tshegofatso Mabasa, atunci când a auzit ce salariu își dorește: „Este 30% din cât primește Florinel Coman. La 10.000 de euro îți dai seama ce fotbalist este. Îl vor toate cluburile, este tipic impresarilor care vor să scoată marfa la vânzare”.

ADVERTISEMENT

Alin Grigore spune că Gary Cassisa ar putea să facă altă transferuri în SuperLiga, chiar dacă Tshegofatso Mabasa nu va ajunge la FCSB„I-am spus impresarului că Gigi Becali nu îl dorește din informațiile FANATIK. Nu vrea să audă de băiat, chiar dacă are 13 goluri în 22 de meciuri.

A spus că așteaptă o ofertă pe adresa clubului, vă transmit că așteptați mult și bine că nu va veni nicio ofertă pentru Mabasa. Poate veți rezolva cu alți jucători din Africa, pentru că sunt câțiva jucători talentați în partea aia, doar că trebuie să îi urmărești. Știu că Vulturar chiar se implică activ și este prezent”, a mai spus Grigore.

Vivi Răchită, sugestie de transfer pentru Gigi Becali: „Un atacant bun pentru România”

„Să îi zic lui Gigi un jucător din Bolivia, Felipe Pasadore. Este un atacant bun pentru România, mi-a dat un suporter al Stelei de aseară. Mi-a spus să îi zic lui Gigi, dar nu am putut să îl opresc din tiradă pentru că nu mai avea treabă cu fotbalul, ci cu antrenorii.

Este argentinian, dar joacă în Bolivia. Cota de transfer este de 250.000 de euro, are 23 de ani”, a spus Vivi Răchită la Spotlight SuperLiga, emisiune în direct pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 15:00, în fiecare zi de marți.

IMPRESARUL ATACANTULUI PROPUS la FCSB RUPE TACEREA! Ce SALARIU DORESTE

ADVERTISEMENT
Tags: