Fotbal intern

„Așteptându-l pe Cortacero”. Reportaj Fanatik de la Tribunalul București. Foto

18.03.2021 | 14:59
Asteptandul pe Cortacero Reportaj Fanatik de la Tribunalul Bucuresti Foto
ADVERTISEMENT

Pablo Cortacero nu și-a făcut apariția la Tribunalul București Secția Comercială, la procesul pe care chiar el l-a intentat pentru a reintra în controlul clubului Dinamo, iar această scenetă jucată de „investitorul” spaniol se transformă într-un spectacol de teatru absurd.

FANATIK a fost prezent încă dis de dimineață la Tribunalul București Secția Comercială, așteptându-l pe Pablo Cortacero, după ce acesta și-a anunțat venirea în exclusivitate pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

Deși a fost așteptat de toată presa, dar și de aproximativ 50 de suporteri dinamoviști, niciun reprezentant al acționarului majoritar al lui Dinamo, nu s-a prezentat la proces, spre stupoarea tuturor celor prezenți, care au stat în frig mai bine de două ore.

Reportaj FANATIK de la Tribunalul București: „Așteptându-l pe Cortacero” ar putea fi o tragicomedie scrisă de Samuel Becket

Toate promisiunile lui Pablo Cortacero par parcă desprinse dintr-o celebră piesă de teatru scrisă de marele Samuel Becket la 1948, (n.r. ironic sau nu, anul înființării clubului Dinamo) o tragicomedie în două acte, intitulată „Așteptându-l pe Godot”. Acesta ar fi modul în care am putut să descriem cel mai bine promisiunile deșarte ale lui Pablo Cortacero, care își bate în continuare joc de clubul Dinamo și de toți suporterii „câinilor”.

ADVERTISEMENT
„Asteptandu-l pe Cortacero”, un reportaj marca Fanatik de la Tribunalul Bucuresti
„Asteptandu-l pe Cortacero”, un reportaj marca Fanatik de la Tribunalul Bucuresti

În celebra piesă a lui Samuel Becket, este vorba despre două personaje, Vladimir și Estragon, care așteaptă la nesfârșit venirea lui Godot, care bineînțeles nu apare niciodată. În acest caz, suporterii lui Dinamo iau locul celor două personaje, iar Cortacero poate fi cu siguranță Godot. Acest personaj enigmatic pe nume Godot, poate fi interpretat drept o eroare logică, o speranță deșartă, o salvare incertă sau chiar nimicul. Adică exact ceea ce a oferit până acum Cortacero fanilor lui Dinamo, așa cum aceștia au ținut să îi transmită chiar de la Tribunal: „Am crezut în tine… Măcar vino să te vedem pentru ultima dată. RIP Cortazero”.

Mesajul dur al suporterilor lui Dinamo, chiar de la Tribunalul Bucuresti Sectia Comerciala, unde Pablo Cortacero ar fi trebui sa fie prezent
Mesajul dur al suporterilor lui Dinamo, chiar de la Tribunalul Bucuresti Sectia Comerciala, unde Pablo Cortacero ar fi trebui sa fie prezent

O parte din suporterii lui Dinamo au ajuns în fața Tribunalului București încă de la ora 8 dimineața, extrem de îngijorați de situația clubul și sceptici că ar putea scăpa prea ușor de Pablo Cortacero: „O să apară după ce o să luăm licența. Nu scăpăm de el chiar dacă nu bagă niciun ban!”, discutau alarmați suporterii încă de azi dimineață.

ADVERTISEMENT
Primii suporteri din DDB pe care Fanatik i-a gasit acolo inca de la ora 08:20
Primii suporteri din DDB pe care Fanatik i-a gasit acolo inca de la ora 08:20

Elias Bucurică, liderul Peluzei Cătălin Hîldan, prezent alături de „câini” la Tribunalul București

Elias Bucurică, „Împăratul”, așa cum este cunoscut în rândul ultrașilor lui Dinamo, și-a făcut și el apariția în fața Secției Comerciale a Tribunalului București, încă de la ora 09:00 și a discutat de zor cu ceilalți fani din programul DDB.

Elias Bucurica, liderul PCH, alaturi de cativa suporteri dinamovisti
Elias Bucurica, liderul PCH, alaturi de cativa suporteri dinamovisti

Jandarmeria Română s-a pregătit exemplar pentru acest eveniment și nu mai puțin de cinci dube ale instituției au fost mobilizate la fața locului de la stația de metrou Petrache Poenaru și până în parcarea din fața Tribunalului București, pentru a preîntâmpina eventuale incidente, în cazul în care Cortacero și-ar fi făcut apariția la proces.

ADVERTISEMENT

Numai că, bineînțeles, acest lucru nu s-a întâmplat și totul a decurs fără incidente majore, mai ales că oamenii legii legitimau pe toți care intrau în perimetru și chiar au filmat cei aproximativ 50 de suporteri care și-au făcut apariția, așa cum anunțaseră printr-un comunicat pe pagina oficială de Facebook a PCH.

Suporterii lui Dinamo asteptand venirea lui „Godot Cortacero”
Suporterii lui Dinamo asteptand venirea lui „Godot Cortacero”

Ce urmează pentru Dinamo după ce Pablo Cortacero nu s-a prezentat la Tribunal București

Nu este încă foarte clar dacă Pablo Cortacero a fost reprezentat de un avocat la Tribunalul București. Din informațiile FANATIK însă se pare că procesul va fi mutat pentru o nouă dată, cel mai probabil peste o săptămână-două.

Se pare că Pablo Cortacero și-a schimbat avocatul după ce acesta l-a dat și el în judecată pentru că nu a primit niciun ban din partea „investitorului” spaniol. Conform gsp.ro, Pablo Cortacero se va întoarce în România așa cum îi place lui să anunțe când e vorba de a lua decizii importante: „la proxima semana”, adică săptămâna viitoare. 🙂

  • 550.000 de euro a „investit” Pablo Cortacero la Dinamo
  • 1948 e anul în care Samuel Becket scria piesa de teatru „Așteptându-l pe Godot”
  • 550.000 de euro mai are de plătit conducerea lui Dinamo pentru a scăpa de datorii
  • 30 martie e termenul limită pentru ca Dinamo să ia licență
ADVERTISEMENT