Sport

Așteptarea a luat sfârșit! Sergio Ramos e pregătit să debuteze la PSG. Când va avea loc momentul mult așteptat de fanii parizieni

Sergio Ramos este gata să își facă debutul la PSG. Fundașul spaniol a ajuns în iulie în capitala Franței, dar nu a apucat să joace niciun minut pentru vicecampioană.
12.10.2021 | 08:28
Asteptarea a luat sfarsit Sergio Ramos e pregatit sa debuteze la PSG Cand va avea loc momentul mult asteptat de fanii parizieni
ADVERTISEMENT

Sergio Ramos (35 de ani) are parte de un început complicat de aventură la Paris Saint-Germain. Stoperul iberic nu și-a făcut încă debutul pentru echipa lui Mauricio Pochettino, în ciuda faptului că parizienii ard de nerăbdare să îl vadă la lucru pe „El Gitano”.

Venit gratis la Paris, în luna iulie, după despărțirea de Real Madrid, fotbalistul născut la Camas s-a reaccidentat în luna septembrie și astfel nu a putut să bifeze nici până acum primele sale minute în tricoul roș-albastru.

ADVERTISEMENT

Problemele medicale care i-au dat bătăi de cap la gambă lui Sergio Ramos par să se fi rezolvat însă, iar fundașul central e gata să revină pe gazon. Acesta nu a mai jucat un meci oficial din luna mai, atunci când Real Madrid pierdea cu Chelsea în Liga Campionilor, scor 0-2.

Sergio Ramos, pregătit să își facă debutul la PSG

Conform jurnaliștilor de la „Le Parisien”, Sergio Ramos va fi apt de joc după pauza prilejuită de meciurile echipelor naționale și va fi inclus de Mauricio Pochettino în lotul pentru următoarea confruntare din Ligue 1.

ADVERTISEMENT

Lider în clasament, cu 24 de puncte, șase peste Lens, PSG joacă în etapa a zecea în deplasarea de la Angers (locul 4, 16 puncte), vineri, 15 octombrie, de la ora 22:00.

Tehnicianul argentinian nu a confirmat încă informațiile dezvăluite de presa din Hexagon, dar cert este faptul că revenirea pe teren a lui Sergio Ramos se apropie cu repeziciune. După partida cu Angers, vicecampioana Franței are meci în Liga Campionilor, acasă, cu RB Leipzig.

ADVERTISEMENT

Mauricio Pochettino, despre Sergio Ramos: „Nu mai e la nivelul din 2014. Trebuie să înțeleagă”

Cu o săptămână înaintea apariției veștilor legate de debutul iminent al lui Sergio Ramos la PSG, antrenorul Pochettino a vorbit despre situația fundașului iberic.

Tehnicianul argentinian consideră că Ramos nu mai are același nivel fizic ca în 2014 și că a ajuns accidentat de la Real Madrid.

ADVERTISEMENT

„Realitatea este că Sergio Ramos este diferit față de cum era în 2014. Trebuie să înțeleagă și el asta. Nici Messi și Neymar nu mai sunt la fel, e normal.

Acești fotbaliști sunt mari campioni, dar trebuie să se obișnuiască cu realitatea. Cu toții avem în vedere că au fost cei mai buni, dar trebuie să fie la nivelul lor cel mai bun din acest moment”, a declarat Mauricio Pochettino.

Sergio Ramos va împlini 36 de ani pe 30 martie 2022. Conform transfermarkt.com, stoperul a ajuns acum să valoreze 10 milioane de euro, după ce, în 2018, cota sa era de 50 de milioane de euro. Contractul lui Ramos cu PSG e valabil până în vara lui 2023.

ADVERTISEMENT
Tags: