Life

Așteptarea s-a încheiat. Mirela Vaida și asistenta sa, Cosmina Adam au lansat o melodie populară. Video

Mirela Vaida și asistenta sa, Cosmina Adam, de la Acces Direct și-au lansat prima melodie împreună. În doar câteva ore fanii le-au transmis zeci de mesaje.
16.07.2021 | 15:27
Așteptarea s-a încheiat. Mirela Vaida și asistenta sa, Cosmina Adam au lansat o melodie populară. Video. Sursă foto: facebook
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida și asistenta sa, Cosmina Adam, de la Acces Direct și-au început colaborarea pe plan muzical. Au lansat vineri, prima piesă muzicală. Melodia care a fost lansată de numește “Faceți loc la moldovence”.

Prezentatoarea a declarat că își dorește ca această colaboreze să nu se oprească doar la o singură melodie.

ADVERTISEMENT

Așteptarea s-a încheiat. Mirela Vaida și asistenta sa, Cosmina Adam au lansat o melodie

De ceva vreme, Mirela Vaida a început să cânte și melodii populare. Așa că s-a bucurat când a avut ocazia de a interpreta o melodie, împreună cu Cosmina Adam.

Aceasta este asistentă la Acces Direct, dar și una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din România. Melodia interpretată de cele două se numește “Faceți loc la moldovence”.

ADVERTISEMENT

“E primul duet alături de Cosmina Adam și sperăm să nu fie ultimul! O melodie satirică, veselă, moldovenească, ce ni se potrivește întru totul!! Dacă va place, vă rugăm să o distribuiți, ca să audă cât mai multă lume de isprava noastră”, a scris pe Facebook Mirela Vaida.

“Acum, pe YouTube! Cu siguranța nu ne vom opri aici și vom veni și cu alte melodii frumoase pentru voi!”, a notat și Cosmina Adam.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida: “Poate deveni un imn de vacanță”

Videoclipul este unul spectaculos. Cele două poartă costume populare, iar pe cap au coronițe din flori. Filmările au fost făcute într-un loc de vis așa cum anunța și îndrăgita prezentatoare.

“Va fi o super melodie. (…) Eu zic că o să vă placă. Poate deveni un imn și e de muzică, de vacanță, de petrecere și e filmat într-un cadru de poveste”, a spus Mirela Vaida la Acces Direct.

ADVERTISEMENT

Videoclipul a strâns mii de vizualizări în doar câteva ore, iar fanii au lăsat sute de mesaje.

“Sunteți cele mai talentate și frumoase moldovence! Vă ador pe amândouă”, “Foarte frumos și multe felicitări”, “Felicitări. Două moldovence superbe. Vă iubim forte mult”, “Foarte tare piesa, bravo vouă!!!”,

 “Frumoase moldovence, superbă locația, interpretare impecabilă, mult succes și la cât mai multe duete împreună”, “Bravo fetelor. Sunteți superbe și faceți o echipă bună”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care le-au transmis fanii celor două interprete.

ADVERTISEMENT
Tags: