Life

Așteptarea s-a încheiat. Show-ul Căsătoriți pe nevăzute va avea premiera pe 7 septembrie

Căsătoriți pe nevăzute, noua producție de la Pro Tv, va avea premiera marți, 7 septembrie, de la ora 21.30.
28.08.2021 | 00:02
Asteptarea sa incheiat Showul Casatoriti pe nevazute va avea premiera pe 7 septembrie
Așteptarea s-a încheiat. Show-ul Căsătoriți pe nevăzute va avea premiera pe 7 septembrie. Sursa foto: channel4.com.
ADVERTISEMENT

Din această toamnă va începe o nouă emisiune la Pro Tv. Este vorba despre un dating show, Căsătoriți pe nevăzute, un experiment social, destinat celor care nu și-au găsit perechea potrivită.

Pentru a-și găsi jumătatea concurenții vor fi ajutați de mai mulți experți care au misiunea de a găsi persoana compatibilă.

ADVERTISEMENT

Noua emisiune se va duela cu alte emisiuni de acest fel deja consacrate,  Puterea Dragostei, de la Kanal D și Mireasa, de la Antena 1.

Așteptarea s-a încheiat. Show-ul Căsătoriți pe nevăzute va avea premiera pe 7 septembrie

Căsătoriți pe nevăzute va fi o emisiune cum nu a mai fost alta până acum în România. Este un experiment social bazat pe știință. Se adresează celor care nu au reușit să-și găsească persoana potrivită, dar nu au renunțat încă la speranță.

ADVERTISEMENT

Mai mulți experți (Oana Nicolau, Mircea Iliescu, Taher Sonu și Victor Toriani), pe baza unor testări științifice vor stabili compatibilitatea dintre concurenți și în vor “cupla”.

Emisiunea care a făcut furori în mai multe țări va avea premiera marți, 7 septembrie, de la ora 21.30.

ADVERTISEMENT

Cine sunt cei patru jurați

Căsătoriți pe nevăzute este un format unic în televiziune. Fiecare concurent va fi potrivit cu o persoană pe care nu a mai întâlnit-o niciodată cu care se va căsători. Mai multe studii au demonstrat că 40% dintre oameni repetă mereu aceleași tipare distructive în relațiile lor, iar 70% dintre ei au spus că doar specialiștii au reușit să-i ajute să-și depășească problemele în cuplu.

Astfel, în noua emisiune de la Pro Tv vom afla dacă dragostea adevărată poate fi găsită cu ajutorul științei. Concurenții vor face mai multe teste psihologice, de atractivitate, de feromoni și ADN. Astfel, experții vor putea decide cine cu cine se potrivește. Cei doi viitor soți se vor întâlni prima dată abia în fața ofițerului stării civile.

ADVERTISEMENT

Apoi, vor pleca în luna de miere pentru a putea petrece timpul împreună. La întoarcere cei doi vor decide dacă rămân împreună sau dacă se vor despărți.

Cei patru experți sunt Oana Nicolau – psihosexolog, Mircea Iliescu – genetician, Taher Sonu – expert în relații și Victor Toriani – psihoterapeut.

Această emisiune este extrem de apreciată în foarte multe țări.

ADVERTISEMENT
Tags: