Fotbal intern

Așteptările lui Edi Iordănescu înainte de Supercupa cu FCSB: ”Nu mi-aș dori greșeli de arbitraj, dar ar mai echilibra nedreptățile”. Video

14.04.2021 | 16:00
Asteptarile lui Edi Iordanescu inainte de Supercupa cu FCSB Nu mias dori greseli de arbitraj dar ar mai echilibra nedreptatile Video
ADVERTISEMENT

FCSB și CFR își vor disputa, joi, la Ploiești, Supercupa României, primul trofeu al acestui sezon. Aflat într-un duel la distanță cu Gigi Becali, finanțatorul de la FCSB, antrenorul ardelenilor a făcut o declarație interesantă cu privire la eventualele greșeli de arbitraj din Supercupă.

Cele două echipe sunt și principalele favorite la câștigarea campionatului, iar Supercupa este doar un preambul pentru duelul din faza play-off a Ligii 1.

ADVERTISEMENT

Datorită configurației finale a clasamentului, la finalul sezonului regulat, FCSB pornește cu prima șansă în disputa de la Ploiești. Iordănescu însă, are alte planuri, iar la finalul partidei speră să închidă gura contestatarilor care susțin că vișiniii sunt favorizați de arbitri.

Iordănescu pregătește contraofensiva

Tehnicianul CFR-ului este deranjat de desele acuzații care vizează maniera de arbitraj favorabilă la meciurile echipei sale și spune că dacă se va întâmpla acest lucru în meciul cu FCSB din Supercupă ar mai echilibra deciziile nefavorabile CFR-ului. Ma mult, anunță că clubul feroviar va prezenta în curând o analiză exactă a greșelilor pro și contra campioanei.

ADVERTISEMENT

”Nu îmi doresc greșeli de arbitraj în favoarea noastră, chiar dacă acest lucru ar mai echilibra un pic nedreptățile care ni s-au făcut. O să vedeți în perioada următoare clubul va ieși cu o analiză clară a tot ce a însemnat greșeli pro și contra. Atunci și arbitri și ceilalți vor înceta să mai comenteze”, a spus Edi Iordănescu, în conferința de presă premergătoare meciului cu FCSB din Supercupa României.

Tehnicianul CFR-ului a adăuga că orice joc este special pentru el și că are abiția de a le câștiga pe toate, dar că acest lucru nu este posibil pentru că de cele mai multe ori adversarii sunt la fel de motivați, de valoroși și de competitivi.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu: ”Am făcut multe greșeli în ultimul joc cu FCSB, sper că le-am corectat”

Antrenorul campioanei a recunoscut supremația roș-albaștrilor din ultimul meci direct și a dezvăluit că în ultimele zile a lucrat foarte mult cu jucătorii pentru a remedia erorile din jocul de campionat.

”Datoria mea este să pregătesc jocul din punct de vedere mental. Sunt multe lucruri care nu au funcționat la ultima noastră întâlnire cu FCSB și sper că am corectat acele lucruri. Vom apela și la o doză de ambiție de a îndrepta acel rezultat, dar trebuie să rămânem echilibrați, să luăm deciziile corecte în joc. Atunci a fost un context total nefavorabil, acum e alt joc”, a adăugat Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Căpitanul echipei ardelene, Mario Camora l-a completat pe antrenor și le-a transmis un mesaj de încurajare coechipierilor.

”Nu este nimic mai frumos în viața unui fotbalist decât să joci un meci cu trofeul pe masă. Trebuie să avem încredere și atitudine și vom reuși să câștigăm trofeul. Suntem campioana țării de trei ani la rând și vrem să câștigă orice trofeu. Pentru mine nu e o revanșă în fața FCSB-ului. E un alt meci, în manșă unică, cu trofeul pe masă. Nu se va juca a doua oară”, a spus Camora.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 11,50 este cota pentru „FCSB câştigă în prelungiri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT