Cele mai citite

Un coechipier l-a văzut ultima dată în viaţă pe Astori! Cum au primit părinţii vestea

AC Fiorentina a oferit mai multe detalii după moartea şocantă a căpitanului Davide Astori, chiar înaintea meciului de campionat cu Udinese.
04.03.2018 | 16:23
Un coechipier l-a văzut ultima dată în viaţă pe Astori! Cum au primit părinţii vestea

Purtătorul de cuvânt al clubului toscan, Arturo Mastronardi, a dezvăluit că fotbalistul nu a apărut la micul dejun deşi întotdeauna era primul la masa de dimineaţă şi a anunţat că trupul fără suflare a fost descoperit de un fizioterapuet.

”Davide Astori nu a sosit la micul dejun, la 09:30, aşa cum era stabilit iar el era mereu primul care ajungea. Aşa că am mers să verificăm. Un fizioterapeut a descoperit drama. Davide dormea singur în cameră. Nu ştim încă adevărata cauză a morţii. Magistratura a venit aici, iar corpul a fost luat pentru autopsia care cred că va fi finalizată astăzi. Nu avem mai multe detalii”, a spus oficialul Fiorentinei.

Astori a murit în somn

”Ultima persoană care l-a văzut pe Davide a fost Marco Sportiello (n.r. – portarul Fiorentinei). Unii jucători dorm în cameră single, alţii în cameră dublă. Familia lui este în Bergamo aşă că parintii lui au fost anunţaţi prin telefon, în timp ce partenera lui a fost vizitată în persoană de către unul dintre directorii aflaţi în oraş. Echipa se va întoarce la Florenţa astăzi cu un avion privat”, a mai spus Mastronardi.

Moartea fulgerătoare a căpitanului echipei Fiorentina a şocat o lume întreagă! Davide Astori avea 31 de ani şi se pare că a murit în somn, în camera sa din hotelul unde era cazată toată echipa.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri