Cele mai citite

Impresionant! Ce şi-a tatuat pe braţ un fost coleg al lui Davide Astori

Moartea căpitanului echipei AC Fiorentina, Davide Astori, a adus tristeţe mare în fotbalul italian, iar un fost coleg a ales să-l omagieze într-un mod inedit.
Autor: Vicentiu Dinescu | 12.03.2018 | 20:15
Impresionant! Ce şi-a tatuat pe braţ un fost coleg al lui Davide Astori

Mijlocaşul Federico Bernadeschi, transferat în vară de gruparea viola la campioana Juventus Torino, era unul dintre cei mai apropiaţi prieteni ai lui Astori şi a ales să-şi omagieze căpitanul printr-un tatuaj.

Federico Bernadeschi a postat pe contul de Instagram o poză în care arată că pe braţul drept şi-a tatuat numărul 13, cu care Davide Astori a jucat la AC Fiorentina. De altfel, cluburile Fiorentina şi Cagliari au luat decizia să retragă tricoul cu numărul 13.

 

You’re something wonderful…@fbernardeschi #DA13 • • #finoallafine #federicobernardeschi #fede #federico #33 #berna #bernardeschi #fb33 #myhero #field #gol #goal #futbol #football #fifa #world #net #pass #kick #soccer #soccerball #soccergame

A post shared by Federico Bernardeschi FANPAGE (@fbernardeschi.world) on

Astori a fost omagiat la meciul Fiorentina – Benevento

Davide Astori, care a murit în somn la vârsta de 31 de ani, a fost înmormântat joi. El a fost omagiat duminică la stadionul Artemio Franchi cu ocazia meciului Fiorentina – Benevento. Fanii au făcut o coregrafie spectaculoasă, iar în minutul 13 meciul a fost oprit şi toată lumea a aplaudat.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!