Fotbal international

Video + galerie foto. Dedicaţie pentru Astori! ”Golul este în totalitate pentru el”

În ziua în care a fost înmormântat, fostul căpitan al echipei AC Fiorentina, Davide Astori, a fost omagiat la meciurile din Europa League.
09.03.2018 | 08:07
ADVERTISEMENT

Jucătorul italian al echipei Zenit Sankt Petersburg, Domenico Criscito, i-a dedicat golul marcat în partida pierdută în deplasare cu RB Leipzig, scor 1-2 – vezi aici reuşita. Criscito a înscris din lovitură liberă, iar apoi a ridicat mâinile spre cer.

”Astori mi-a fost prieten şi coleg la echipa naţională. A fost o persoană specială şi golul din această seară este în totalitate pentru el. Îmi place să cred că mi-a dat o mână de ajutor ca mingea din lovitură liberă să ajungă în plasă”, a declarat Criscito.

ADVERTISEMENT

Bonucci a plâns când a vorbit despre Astori

La interviul de la finalul întâlnirii pierdute cu Arsenal, scor 0-2, căpitanul Milanului, Leonardo Bonucci, a izbucnit în lacrimi când a început să vorbească despre Davide Astori: ”N-am avut şansa să merg la înmormântare, dar îi spun acum . Era numărul unu din toate punctele de vedere, m-a afectat moartea lui. Întotdeauna îl voi purta cu mine. A fost un bun prieten şi un mare om”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri