Video + galerie foto. Dedicaţie pentru Astori! ”Golul este în totalitate pentru el”

Vicentiu Dinescu   
in Galerie foto
09/03/2018, 08:07
Video + galerie foto. Dedicaţie pentru Astori! ”Golul este în totalitate pentru el” GALERIE FOTO

Jucătorul italian al echipei Zenit Sankt Petersburg, Domenico Criscito, i-a dedicat golul marcat în partida pierdută în deplasare cu RB Leipzig, scor 1-2 – vezi aici reuşita. Criscito a înscris din lovitură liberă, iar apoi a ridicat mâinile spre cer.

”Astori mi-a fost prieten şi coleg la echipa naţională. A fost o persoană specială şi golul din această seară este în totalitate pentru el. Îmi place să cred că mi-a dat o mână de ajutor ca mingea din lovitură liberă să ajungă în plasă”, a declarat Criscito.

Bonucci a plâns când a vorbit despre Astori

La interviul de la finalul întâlnirii pierdute cu Arsenal, scor 0-2, căpitanul Milanului, Leonardo Bonucci, a izbucnit în lacrimi când a început să vorbească despre Davide Astori: ”N-am avut şansa să merg la înmormântare, dar îi spun acum . Era numărul unu din toate punctele de vedere, m-a afectat moartea lui. Întotdeauna îl voi purta cu mine. A fost un bun prieten şi un mare om”.

Ştirea MOMENTULUI

Cum s-a bucurat un suporter orb şi surd la golul lui Coutinho. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.