Cele mai citite

Video. Omagiu pentru Astori! Peste 20.000 de oameni au fost prezenţi la Coverciano

Peste 20.000 de iubitori ai fotbalului i-au adus un ultim omagiu căpitanului echipei AC Fiorentina, Davide Astori, miercuri, la Centrul tehnic federal Coverciano.
08.03.2018 | 07:48
Video. Omagiu pentru Astori! Peste 20.000 de oameni au fost prezenţi la Coverciano

Conform news.ro, trupul neînsufleţit al fotbalistului a fost depus la Coverciano, acolo unde au venit colegii de la Fiorentina, jucători din Serie A, alte personalităţi ale fotbalului italian, dar şi suporteri şi oameni simpli.

Astori, care a murit la Udine, a fost adus miercuri la Florenţa, iar trupul său neînsufleţit a fost depus la centrul Coverciano, unde fanii au avut acces de la ora locală 16:30. În momentul deschiderii porţilor, în afara centrului aşteptau sute de fani pentru a-I aduce un omagiu lui Astori.

Astori va fi înmormântat astăzi

Jucătorii Fiorentinei s-au recules în faţa sicriului căpitanului lor. În faţa sicriului erau depuse coroane de flori şi două tricouri, unul al Fiorentinei şi unul al naţionalei Italiei. La Coverciano au fost prezenţi şi alţi jucători din Serie A, între care s-au numărat Daniele De Rossi, Andrea Belotti, Stevan Jovetic şi Riccardo Montolivo. Alessandro Costacurta şi Pierluigi Collina i-au adus şi ei un omagiu lui Astori.

Davide Astori a murit săptămâna trecută, la vârsta de 31 de ani, la Udine, unde se afla cu Fiorentina pentru un meci din Serie A. În urma autopsiei s-a stabilit că jucătorul a murit din cauze naturale, având o problemă cardiacă. Astori va fi înmormântat astăzi, slujba urmând să aibă loc la basilica Santa Croce din Florenţa. Ziua de joi va fi una de doliu la Florenţa, iar la toate meciurile din această săptămână din Serie A, Serie B şi Serie C se va ţine un minut de reculegere.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri