Fotbal intern

Piţurcă „hărţuieşte” Astra! Ce vrea fostul selecţioner

Liderul Ligii 1 este „tracasat” din toate părţile cu oferte pentru jucătorii săi. După avlanşa de cereri pentru Budescu, acum Victor Piţurcă îşi doreşte şi el un jucător al...
24.12.2015 | 15:34
Piţurcă „hărţuieşte” Astra! Ce vrea fostul selecţioner
ADVERTISEMENT

Liderul Ligii 1 este „tracasat” din toate părţile cu oferte pentru jucătorii săi. După avlanşa de cereri pentru Budescu, acum Victor Piţurcă îşi doreşte şi el un jucător al Astrei la Al Ittihad. Nu este Budescu, este fundaşul central Valerică Găman (26 de ani).

Unul dintre preferaţii lui Piţurcă – au lucrat împreună la Universitatea Craiova şi la echipa naţională a României -, Găman intră în ultimele 6 luni de contract, astfel că la finalul sezonului poate semna gratis cu orice club. Fostul selecţioner insistă ca transferul să se facă încă de acum, situaţie în care saudiţii ar urma să plătească 500.000 de euro. Mutarea are mari şanse de reuşită, ţinînd cont de relaţiile foarte bune dintre Victor Piţurcă şi patronul giurgiuvenilor, Ioan Niculae.

Valerică Găman s-a aflat şi pe lista jucătorilor de la Astra doriţi la Steaua, dar, miercuri, la un post TV de sport, Gigi Becali nu l-a nominalizat printre cei pentru care a făcut o ofertă.

ADVERTISEMENT

Un eventual transfer al lui Găman la Al Ittihad îl va obliga pe Piţurcă să renunţe la doi dintre stranierii pe care îi are acum în lot. Cluburile saudite au voie să aibă doar 3 jucători străini şi un asiatic. În acest moment, clubul are 5, printre care şi Lucian Sânmărtean. Ceilalţi stranieri sunt Majed Al Khaibari, din Emiratele Arabe Unite (care intră la categoria străinilor din Asia), ghanezul Sulley Muntari, venezuelanul Gelmin Rivas şi australianul James Troisi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri