Carousel hot news

EXCLUSIV / Cel mai BOGAT club din România are conturile BLOCATE!

UPDATE ORa 16:45: Surse din cadrul grupării Astra au dezvăluit pentru FANATIK.RO că giurgiuvenii s-au trezit în această dimineaţă cu conturile blocate! Din cîte se pare, poprirea vine în urma...
18.07.2014 | 16:45
EXCLUSIV / Cel mai BOGAT club din România are conturile BLOCATE!

UPDATE ORa 16:45: Surse din cadrul grupării Astra au dezvăluit pentru FANATIK.RO că giurgiuvenii s-au trezit în această dimineaţă cu conturile blocate! Din cîte se pare, poprirea vine în urma solicitării făcute de Rapid, care, pe lîngă acţiunea de la FRF prin care au cerut obligarea Astrei la plata celor 150.000 de euro pentru transferul lui Alexandru Ioniţă, au formulat şi o cerere la Judecătoria sector 5 Bucureşti, ce le-a fost admisă! 

Astfel, Astra nu poate dispune de banii din conturi pînă la plata sumei de 150.000 de euro, dar riscă şi o depunctare de 2 puncte din partea FRF, dacă nu fac dovada plăţii pînă pe 23 iulie!

rapid

Atît oficialii Astrei, cît şi cei ai Rapidului, nu au putut fi contactaţi pînă la această oră!

–––––––-

UPDATE: Astra Giurgiu a fost amendată de Comisia de disciplină a FRF cu suma de 7.000 de lei şi a primit un termen de graţie de cinci zile pentru achitarea datoriei integrale faţă de Rapid. Astfel, pînă la data de 23 iulie 2014, ora 14:30, Astra trebuie să prezinte dovada plăţii celor 272.000 de euro pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera jucători şi depunctarea în Liga 1. Litigiul între cele două cluburi a survenit în urma transferului mijlocaşului Alexandru Ioniţă 2, de la Rapid la Astra realizat în luna decembrie a anului trecut.

Noul sezon al Ligii 1 va începe pe 25 iulie, însă proaspăta cîştigătoare a Supercupei României, Astra Giurgiu, riscă să înceapă campionatul cu o depunctare!

FANATIK.RO a aflat că miercuri, pe rolul Comisiei de Disciplină a FRF se află cazul Rapid vs Astra, prin care se solicită de către giuleşteni punerea în executare a deciziei irevocabile a CNSL prin care giurgiuvenii sînt obligaţi să plătească tranşa de 150.000 de euro pentru transferul lui Alexandru Ioniţă. Conform regulamentului FRF, Astra ar putea primi un ultim termen de graţie, de 5 zile, după care, în caz de neplată, se va trece la depunctarea cu cîte 2 puncte pentru fiecare 15 zile de întîrziere şi interzicerea de a mai efectua transferuri!

Astra ar fi trebuit să plătească suma pînă la începutul lunii iulie, însă, din cîte se pare, plata nu a fost efectuată. Contactat de FANATIK.RO, preşedintele giurgiuvenilor, Dinu Gheorghe, a recunoscut situaţia, dar nu îşi face probleme: “Avem un litigiu cu Rapid, să vedem ce va fi la Comisie. Nu ne facem griji de depunctare!”

Şedinţa Comisiei de Disciplină a FRF va avea loc miercuri, de la ora 14:00.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri