DEZASTRA! Preşedintele, pus la zid: ”Vamă SE BĂTEA pentru noi!”

Cristian Blanuta   
in Stiri sportive
08/08/2016, 00:02
DEZASTRA! Preşedintele, pus la zid: ”Vamă SE BĂTEA pentru noi!” GALERIE FOTO

Da, e o mîndrie pentru jucătorii Astrei titlul de campioni, dar situaţia de la echipă a devenit explozivă! Şumudică e suspendat şi îi vede pe fotbalişti pe ”blat”, de aceea şi rezultatele slabe din noua ediţie de campionat, plus că aceştia nu au mai primit un ban de luni bune. E vorba de salarii şi de prime de titlu.

Mai mult, condiţiile de pregătire sînt sub orice critică la clubul din Giurgiu. Jucătorii sînt cu gîndul doar la oferte, iar ţinta nemulţumirilor a devenit Dani Coman, preşedintele clubului.

Au ajuns la capătul răbdării

Trei luni au trecut de cînd a fost plătit ultimul salariu la Astra Giurgiu, iar fotbaliştii au ajuns la capătul răbdării. Nici bonusul pentru cîştigarea titulului nu l-au văzut, astfel că i-au cerut socoteală preşedintelui Dani Coman”Jucătorii îl regretă pe Dinu Gheorghe, că ăsta le-a obţinut mai multe cînd era preşedinte. Se ducea peste Niculae, se zbătea pentru unele drepturi financiare ale jucătorilor. Coman e altfel, nu are curajul lui Vamă”, a dezvăluit, pentru FANATIK.RO, unul din fotbaliştii lui Şumi.

Iar şanse de remediere a situaţiei nu se întrevăd. Asta pentru că banii care au venit la începutul campionatului din drepturile de televizare, aproximativ 1,5 milioane de euro, prima tranşă, s-au dus pe datorii la stat.

Promisiunea jucătorilor

Fotbaliştii au făcut însă o promisiune conducerii clubului, anume, nu vor da curs ofertelor înainte de meciurile care o pot duce pe Astra în grupele Europa League. Boldrin, Alibec, De Amorim şi Junior Morais au propuneri de la echipe de afară, dar şi de la Steaua, dar vor face pasul abia după dubla cu West Ham, indiferent de rezultat.

Gigi Becali a făcut deja o nouă ofertă pentru fotbaliştii Astrei. 800.000 de euro pentru Denis Alibec şi 300.000 pentru Boldrin.

1 punct are Astra după trei meciuri, 1-4 cu Dinamo, 0-0 cu Pandurii, 1-2 cu Craiova

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×