Fotbal intern

Gigi a dezvăluit ce a vorbit cu Şumi la telefon: “I-am zis să mă salveze!”

UPDATE, 21 noiembrie, ORA 15:50 / Gigi Becali a dezvăluit că a avut un schimb de mesaje cu Marius Şumudică, după ce Astra a împiedicat CS U Craiova să egaleze Steaua în clasament:...
21.11.2016 | 15:50
Gigi a dezvaluit ce a vorbit cu Sumi la telefon Iam zis sa ma salveze
ADVERTISEMENT

UPDATE, 21 noiembrie, ORA 15:50 / Gigi Becali a dezvăluit că a avut un schimb de mesaje cu Marius Şumudică, după ce Astra a împiedicat CS U Craiova să egaleze Steaua în clasament:

“Eu sînt prieten cu Şumudică, dar nu va putea veni niciodată la Steaua de cînd s-a aruncat atunci pe burtă la Rapid. I-am zis că de atunci şi-a semnat sentinţa. Un rapidist înfocat nu poate să vină niciodată la Steaua.

ADVERTISEMENT

El e un antrenor bun, ne-a ajutat aseară, o să ne ajute şi mai tare în playoff. I-am mulţumit, i-am dat ieri un mesaj de mulţumire. Mi-a dat mesaj, iar ai ajuns la mîna mea, mi-a zis. Foarte bine, am ajuns la mîna lui, să mă salveze el”, a declarat Gigi Becali pentru ProTV.

*********************************************************************************************************

ADVERTISEMENT

UPDATE, ORA 22:47 / Marius Şumudică a continuat războiul cu Steaua, dezvăluind că De Amorim a slăbit cinci kilograme de cînd a ajuns sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf.

“Merităm să prindem play-off-ul. Am făcut cinste fotbalului şi în România şi în Europa, nu ca alţii. Fără suporteri, cu sacrificii, jucătorii arată că au valoare mare de tot. Am numai caractere în lot, asta face diferenţa. Dacă batem la Timişoara spun că sîntem în play-off.

ADVERTISEMENT

Mă enervează, însă, reacţiile altora. Spun că nu le iese jocul la valoarea lor. Dar cine sînt ei, cumva Manchester City şi noi Industria Sîrmei Deşertul Gobi? Nivelul lor este gheaţă la mal. Ăsta e nivelul lor. Dacă nici Alibec nu îşi arată valoarea la ei, atunci cred că au o mare problemă. Golubovic marca din toate poziţiile la Iaşi, e de nerecunoscut acolo.

Boldrin şi De Amorim la fel. Tade era golgheter la alţii şi acum l-au trimis să se antreneze la liceu. Nu cumva e problema în altă parte? Dacă nu pot, mă duc eu de două ori pe săptămînă să-i antrenez, poate îi ajută în vreun fel. De Amorim, săracu, dacă bate vîntul cade pe stradă, a slăbit cinci kilograme. Alibec, cu toată ciocolata lui şi cu două pachete de ţigări, la mine îi cară pe toţi în cîrcă.

ADVERTISEMENT

Am spus că nu mă duc vreodată la Steaua să antrenez, dar dacă ajung acolo, tot se umple stadionul. Cu mine pe bancă vor fi sigur 30.000 de spectatori chiar dacă vin doar să mă înjure, dar fac încasări maxime”, a spus Şumudică la Radio Sport 1.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Marius Şumudică promite că Steaua va avea viaţă grea cu Astra în play-off, în cazul în care giurgiuvenii se vor clasa între primele şase echipe la finalul sezonului regular.

“A fost un meci bun, pe care l-am gestionat foarte bine. Am demonstrat că sîntem o echipă de valoare, grea, cu experienţă. Nu am înţeles ostilitatea publicului care îmi striga că vreau să fac pe Steaua campioană. Vreau să prind play-off-ul şi o să vadă Steaua ce va păţi. Am vîndut jucători acolo, dar sînt singurii care plătesc. 

Nici nu ştiu dacă pot să mă bucur de această victorie. I-am dat mesaj ieri lui Gigi că iar ajunge la mîna noastră. Le doresc bafta în continuare şi să dea Dumnezeu ca şi CS U Craiova să fie alături de Astra în play off şi atunci o să fie bine.

Sîntem o echipă bună, o nucă tare şi putem pune probleme oricărei echipe. Noi, spre deosebire de alţii, ajungem în care şi avem ocazii. Sînt sigur că vom ajunge în play-off, nu ne vom da la o parte. Jumătate din echipa Astrei este plătită în avans”, a spus Şumudică.

ADVERTISEMENT