Niculae s-a răzgândit! A renunţat la primele pentru victoria cu Dinamo

astra giurgiu, dinamo, liga 1, ioan niculae, edward iordanescu

Ioan Niculae s-a suparat pe jucatorii Astrei Giurgiu si le-a anulat primele de victorie pentru partida cu FC Dinamo Bucuresti. Care a fost motivul

Astra Giurgiu s-a impus în faţa lui FC Dinamo Bucureşti în ultimul meci al sezonului regulat, iar formaţia din Ştefan cel Mare a pierdut astfel clasarea în play-off. Pentru această victorie, elevii lui Edward Iordănescu aveau promisă o primă în valoare de 1.500 de euro.

Deranjat de modul în care echipa sa a abordat primul meci din play-off, cu Universitatea Craiova, pierdut de giurgiuveni cu scorul de 1-0, Ioan Niculae a decis să nu le mai ofere jucătorilor şi staff-ului bonusurile promise.

Ce sumă aveau promisă

Ioan Niculae îşi anunţase jucătorii că o victorie cu Dinamo la Giurgiu le-ar aduce fiecăruia un bonus de 1.500 de euro. Pentru că îşi doreşte ca echipa să prindă un loc în cupele europene la final de sezon, patronul Astrei a decis sa transforme primele pentru accederea în playoff, de câte 5000 de euro, în prime pentru o clasare pe locurile 1-3.

Următorul meci pentru Astra Giurgiu în Liga 1 Betano va avea loc în deplasare, cu CSM Politehnica Iaşi. Meciul se va juca pe 18 martie, de la ora 18:00 şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.