Niculae s-a răzgândit! A renunţat la primele pentru victoria cu Dinamo

Mirela Apostol   
in Dinamo
14/03/2018, 20:39
Niculae s-a răzgândit! A renunţat la primele pentru victoria cu Dinamo

Astra Giurgiu s-a impus în faţa lui FC Dinamo Bucureşti în ultimul meci al sezonului regulat, iar formaţia din Ştefan cel Mare a pierdut astfel clasarea în play-off. Pentru această victorie, elevii lui Edward Iordănescu aveau promisă o primă în valoare de 1.500 de euro.

Deranjat de modul în care echipa sa a abordat primul meci din play-off, cu Universitatea Craiova, pierdut de giurgiuveni cu scorul de 1-0, Ioan Niculae a decis să nu le mai ofere jucătorilor şi staff-ului bonusurile promise.

Ce sumă aveau promisă

Ioan Niculae îşi anunţase jucătorii că o victorie cu Dinamo la Giurgiu le-ar aduce fiecăruia un bonus de 1.500 de euro. Pentru că îşi doreşte ca echipa să prindă un loc în cupele europene la final de sezon, patronul Astrei a decis sa transforme primele pentru accederea în playoff, de câte 5000 de euro, în prime pentru o clasare pe locurile 1-3.

Următorul meci pentru Astra Giurgiu în Liga 1 Betano va avea loc în deplasare, cu CSM Politehnica Iaşi. Meciul se va juca pe 18 martie, de la ora 18:00 şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

 

Ştirea MOMENTULUI

Harlem Gnohere e peste Gabi Balint şi Victor Piţurcă. Ce a reuşit atacantul FCSB-ului

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×