ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Astra, amendată cu 6.000 de lei de Comisia de Disciplină! Formația din Giurgiu e obligată să plătească restanțele salariale

Autor: Iuliana Spirache | 23.10.2019 | 18:06
Fază de joc din meciul Sepsi - Astra. Formația din Giurgiu, amendată de Comisia de Disciplină. Sursă foto: sportpictures.eu

Astra Giurgiu a fost amendată cu 6.000 de lei de Comisia de Disciplină din cadrul FRF (Federația Română de Fotbal), toate acestea după ce Azdren Llullaku și Neluț Roșu, doi dintre fotbaliștii care au plecat de la fosta campioană a României, și-au cerut restanțele salariale.

ADVERTISEMENT

Astra Giurgiu, amendată cu 6.000 de lei de Comisia de Disciplină din cadrul FRF

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis ca Astra Giurgiu să fie penalizată cu câte 3.000 de lei pentru fiecare dintre cei doi jucători. Mai mult, formația patronată de Ioan Niculae este obligată să le plătească acestora restanțele salariale care s-au adunat în perioada în care aceștia se aflau sub contract cu Astra.

Iată anunțul făcut de Comisia de Disciplină a FRF:

  1. Llulaku Azdren vs. FC Astra GiurgiuNeexecutare Hotărâre CNSL – Acordă clubului FC Astra un termen de grație pentru efectuarea plății și penalizează clubul cu suma de 3.000 lei.
  2.  Roșu Stelian Neluț vs. FC Astra Giurgiu – Neexecutare Hotărâre CNSL – Acordă clubului FC Astra un termen de grație pentru efectuarea plății și penalizează clubul cu suma de 3.000 lei.
Azdren Llullaku în perioada când juca pentru Astra Giurgiu. Sursă foto: sportpictures.eu
Azdren Llullaku în perioada când juca pentru Astra Giurgiu. Sursă foto: sportpictures.eu

Llullaku și Roșu au plecat în vară de la Astra

Azdren Llullaku a plecat de la Astra Giurgiu pe 8 iulie 2019 și a semnat cu Soligorsk din postura de jucător liber de contract. La formația patronată de Ioan Niculae, Llullaku a jucat în 39 de meciuri, a dat 9 goluri și a oferit 12 pase decisive. De partea cealaltă, Neluț Roșu s-a despărțit de fosta campioană a României pe 1 iulie 2019 și a semnat un contract valabil până în vara anului 2021 cu Gaz Metan Mediaș. Mijlocașul central a evoluat în 35 de partide pentru Astra, a dat 5 goluri și a oferit 3 pase decisive.

ADVERTISEMENT

După 13 etape jucate în sezonul 2019 – 2020, Astra Giurgiu ocupă locul 6, cu 19 puncte, la egalitate cu FC Botoșani. Giurgiuvenii au 5 victorii, patru remize și patru înfrângeri în cele 13 meciuri jucate în Casa Pariurilor Liga 1.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!