Edi Iordănescu, deranjat de prestaţia “astralilor”: “Ajung la nebuni în curând!”

Razvan Nicolae   
în Fotbal intern
15/12/2017, 23:12
Edi Iordănescu, deranjat de prestaţia “astralilor”: “Ajung la nebuni în curând!”

Edi Iordănescu a vorbit la finalul meciului despre prestaţia echipei pe care o antrenează. Tehnicianul de 39 de ani a declarat că se mai aşteaptă la astfel de meciuri palpitante până la finalul sezonului.

Probabil că dacă vom mai avea jocuri în felul ăsta, voi ajunge la nebuni în curând. E meseria pe care mi-am ales-o, însă este un consum extraordinar. Şi e şi foarte multă muncă la mijloc, cu siguranţă la fel de multă ambiţie şi toate acestea se transformă în dorinţă, în dorinţa de a produce rezultate”, a declarat Eduard Iordănescu.

Iordănescu, motivat înainte de Astra – Botoşani 2-1

Antrenorul Astrei Giurgiu a comentat pe marginea situaţiei echipei sale, acesta precizând că meciul cu FC Botoşani a fost unul important.

“Era un joc extrem de important, două echipe pe poziţii de play-off, noi am început campionatul şi din prima etapă până în acest moment nu am părăsit zona de play-off. Exista un risc foarte mare ca şi în cazul unui rezultat de egalitate noi să putem să terminam această primă parte a campionatului în afara play-off-ului, dacă jocul rezultatelor nu ne ajutau. Şi toate astea au dus la o încarcatura extraordinară”, a mai precizat antrenorul Astrei.

Închide ×