ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Astra cere ca FCSB să intre în carantină: ”Legile sunt pentru toți la fel”

Autor: Traian Terzian | 07.01.2021 | 22:02
Astra cere ca FCSB să intre în carantină: ”Legile sunt pentru toți la fel”
Directorul sportiv al clubului Astra Giurgiu, Bogdan Mara, este nemulțumit că FCSB a plecat în cantonament în Turcia în ciuda situației sanitare și cere ca roș-albaștrii să intre în carantină la întoarcerea în țară. Sursă foto: Sport Pictures

Directorul sportiv al clubului Astra Giurgiu, Bogdan Mara, este nemulțumit că FCSB a plecat în cantonament în Turcia în ciuda situației sanitare și cere ca roș-albaștrii să intre în carantină la întoarcerea în țară.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK obținute de la Ministerul Sănătății, FCSB nu a primit “până în prezent” nicio derogare de la DSP Bucureşti pentru ca jucătorii și staff-ul să evite carantina de 14 zile la întoarcerea în țară.

Turcia se află pe lista galbenă, iar perioada de izolare la sosirea în România din această țară este obligatorie.

Astra se revoltă și cere ca FCSB să fie băgată în carantină

”E o chestie delicată, poate nu știu eu exact ce legi sunt. Eu știu că legile sunt făcute pentru toți la fel. Nu știu dacă unii au regim special sau nu. Și noi ne-am gândit să plecăm, dar, știind regulile în vigoare, am renunțat”, a declarat oficialul Astrei Giurgiu despre intrarea în carantină a celor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

”Riscam să stăm în carantină. În Turcia sunt condiții extraordinare, vreme bună. Dar noi, la fel ca alte echipe, s-au oprit din cauza acestei temeri. Nu sunt eu avocat sau jurist, dar legile trebuie respectate de toți”, a mai spus Bogdan Mara la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

”Meciul cu FCSB este unul extrem de important, e un impuls important pentru toți jucătorii noștri. Nu-i o partidă decisivă. Mai e de jucat din campionat. N-avem voie să mai pierdem puncte. FCSB este una dintre candidatele cu șanse foarte mari de a câștiga campionatul, alături de CFR și Craiova”, a încheiat directorul sportiv al Astrei.

FCSB este programată să joace pe 15 ianuarie împotriva Astrei Giurgiu și pe 19 ianuarie împotriva celor de la Viitorul Constanța. Dacă echipa lui Gigi Becali va fi obligată să stea în carantină 14 zile la revenirea în țară va rata și confruntarea cu FC Voluntari, care urmează să fie programată în weekendul 22-24 ianuarie.

ADVERTISEMENT

Ar fi o situație fără precedent în fotbalul românesc, iar FANATIK a luat legătura cu LPF, organizatorul competiției pentru a încerca să aflăm ce se întâmplă în cazul în care cei de la FCSB vor fi nevoiți să stea 14 zile în carantină la întoarcerea din Turcia.

Cei de la FCSB se vor întoarce din cantonamentul de la Belek pe data de 13 ianuarie. Echipa lui Toni Petrea este singura din Liga 1 care a optat pentru un cantonament în străinătate în pauza de iarnă.

ADVERTISEMENT

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!