Carousel hot news

Şi-a pierdut vocea după eşecul cu CFR. “Aş spune multe, dar nu pot!”

Edward Iordănescu, antrenorul lui Astra Giurgiu, a vorbit despre meciul disputat de fosta campioană a României contra celor de la CFR Cluj, din etapa a 12-a din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018,...
25.09.2017 | 22:52
Şi-a pierdut vocea după eşecul cu CFR.

Edward Iordănescu, antrenorul lui Astra Giurgiu, a vorbit despre meciul disputat de fosta campioană a României contra celor de la CFR Cluj, din etapa a 12-a din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018, scor 2-3.

Edi Iordănescu s-a arătat nemulţumit de evoluţia echipei sale din meciul cu CFR Cluj şi a dezvăluit care este motivul pentru care foştii campioni ai României nu au reuşit să se impună în faţa echipei din Gruia.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Edi Iordănescu, nemulţumit după Astra – CFR

“Nu am putut să vorbesc toată repriza a doua. Nu este din cauza meciului, dar mi-am pierdut vocea. Cred că a câştigat echipa mai bună, echipa care a făcut un meci exact. Aş spune multe, dar nu pot să vorbesc. Am început foarte prost reprizele. Trebuie să ţinem capul sus şi să nu mai facem atâtea greşeli. Am întâlnit o echipă fabuloasă care va avea prima opţiune pentru primul loc”, a spus Edi Iordănescu.

Claudiu Belu: “Le-am arătat prea mult respect”

Claudiu Belu speră ca echipa sa să îşi revină cu rapiditate după eşecul cu CFR Cluj şi crede că giurgiuvenii vor avea puterea necesară să producă surpriza în meciul cu Dinamo, din etapa a 13-a.

“CFR este o echipă foarte bună, însă cred că le-am arătat prea mult respect, am jucat fricos şi CFR ne-a taxat de fiecare dată când a avut ocazia. Este frustrant să primeşti atâtea goluri. Trebuie să fim mai concentraţi în meciul următor şi să nu mai primim goluri. Trebuie să adunăm puncte. Nu am ce să reproşez arbitrajului pentru că nu au fost faze controversate. După golul 2 nu am mai ştiut să reacţionăm. Cum reuşeam să ne apropiem de remiză, atunci mai primeam un gol şi e foarte greu. Antrenorul ne-a spus să fim concentraţi şi să mergem la Dinamo să câştigăm. Sper să reuşim”, a spus Claudiu Belu pentru TV Digi Sport.

În primele 12 runde din Liga 1 Betano, CFR Cluj a adunat 29 de puncte, a bifat 9 victorii, 2 egaluri şi o înfrângere şi este lider. De partea cealaltă, Astra Giurgiu se află pe poziţia a 5-a, cu 22 de puncte şi a bifat 6 victorii, 4 egaluri şi 2 înfrângeri.

În etapa a 13-a din Liga 1 Betano, CFR Cluj va primi vizita formaţiei Juventus Bucureşti, duminică, 1 octombrie, ora 18:00. De partea cealaltă, Astra Giurgiu va merge pe stadionul din “Ştefan cel Mare”, acolo unde va da nas în nas cu FC Dinamo Bucureşti, sâmbătă, ora 20:30. Cele două partide sunt LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Astra Giurgiu – CFR Cluj, scor 2-3, etapa a 12-a din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018. Toate meciurile echipelor româneşti sunt LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri