Fotbal intern

Astra – CFR Cluj 1-2! Ardelenii se impun într-un meci nebun. Giurgiuvenii au atacat și cu portarul!

06.10.2018 | 22:55
Astra  CFR Cluj 12 Ardelenii se impun intrun meci nebun Giurgiuvenii au atacat si cu portarul

Astra Giurgiu primește vizita celor de la CFR Cluj sâmbătă, de la ora 21:00, într-unul dintre cele mai importante meciuri ale etapei a 11-a din Liga 1 Betano. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Update CFR Cluj a reușit să se impună cu scorul de 2-1, în deplasare, pe terenul Astrei, prin golurile lui Țucudean și Moutinho, respectiv Zoua.


Min 89 

Jacques Zoua reușește să înscrie, după ce Arlauskis scosese fenomenal un șut al lui Llullaku.

Min. 55: Thierry Moutinho dublează avantajul clujenilor.

Min. 45: George Ţucudean marchează la Giurgiu cu un şut pe jos din interiorul careului şi îl egalează pe Alexandru Mitriţă în topul golgheterilor.

Min. 2: Azdren Llullaku marchează, însă Ovidiu Haţegan anulează reuşita.

Echipele de start:
Astra: Ivanov – Belu Iordache, Bejan, Cestor, Butean – Moise, Biceanu – Begue, Roșu, Llullaku – Zoua Daogari

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Lang, Mureșan, Peteleu – Djokovic, Hoban, Culio – Ioniță, Țucudean, Moutinho


Astra vine după ce a suferit prima înfrângere din acest sezon. Elevii lui Gigi Mulțescu s-au trezit cu un om în minus încă din prima repriză, după eliminarea lui Erico. Cu toate acestea, au rezistat eroic până în prelungiri, când de Nooijer a înscris într-un moment în care giurgiuvenii erau în opt jucători de câmp. Risto Radunovic s-a accidentat, astralii au dat mingea afară, iar Viitorul nu a mai returnat balonul către oaspeți. După această fază a rezultat în corner din care a marcat fundașul olandez. După acest episod a urmat un scandal între secundul Yuksel Yesilova și Gică Hagi, ambii fiind apoi trimiși în tribune.

Astra – CFR Cluj în etapa 11 din Liga 1 Betano

Nici la CFR Cluj nu a fost o săptămână liniștită. Președintele Iuliu Mureșan a fost dat dispărut de la ardeleni, înaintea duelului cu CS Universitatea Craiova, terminat la egalitate, scor 0-0. După cum a anunțat FANATIK.RO, „Muri” este pe făraș la trupa din Gruia.

Alex Ioniță va juca împotriva fostei sale echipe, în Astra – CFR Cluj

A fost un derby anost între campioană și câștigătoarea Cupei României, în care trupa din Gruia a scăpat ca prin urechile acului de o înfrângere, după ce pe finalul meciului Alex Mitriță a ratat o lovitură de pedeapsă obținută după o greșeală copilărească a căpitanului Mario Camora.

Astra și CFR Cluj sunt vecine în clasamentul Ligii 1 Betano, pe locurile 2 și 3. Ambele echipe au strâns câte 17 puncte în 10 etape. Vezi clasamentul în timp real aici.

Clasamentul Ligii 1 Betano, după 10 etape

Echipele probabile:

Astra: Iliev – Butean, Crişan, Da Silva, Radunovic – Mrzljak, Biceanu – Gheorghe, Roşu, Llullaku – Begue
CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Lang, Vinicius, Camora – Djokovic, Hoban, Culio – Moutinho, Ţucudean, Păun