Fotbal intern

CFR câștigă lejer la Giurgiu! E cu o mână și jumătate pe titlu!

13.05.2018 | 23:42
CFR castiga lejer la Giurgiu E cu o mana si jumatate pe titlu
ADVERTISEMENT

Astra – CFR Cluj LIVE STREAM Liga 1 play-off este meciul zilei în fotbalul românesc. Vezi toate detaliile complete ale meciurilor etapei și comentariul LIVE accesând aplicația de mai jos!


UPDATE, ora 23:20 CFR Cluj s-a impus în meciul cu Astra Giurgiu, scor 2-0, după golurile înscrise de atacanții George Țucudean și Abdel Omrani. Astfel, CFR ajunge la 4 puncte în fața celor de la FCSB, care joacă luni pe terenul lui CS U Craiova.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 20:25 Astra: Iliev – Butean, Bejan, Polczak, Radunovici – Seto, Dandea, Mrzljak – Matei, Abang, Stan

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureşan, Camora – Bordeianu, Hoban, Culio – Deac, Ţucudean, Omrani

ADVERTISEMENT

Iuliu Mureşan şi-a ironizat adversarul: “Și-a întors Dumnezeu puțin fața și către noi, după acele partide în care am fost egalați fie la sfârșit, fie în prelungiri, sunt patru, cinci partide la număr. Sigur, acum am profitat și de eșecul celor de la FCSB la Iași, despre care multă lume a spus că a fost o mare surpriză, așa că o s-l citez pe Dică: Dică a zis că Iașiul parcă ar fi luptat pentru luarea titlului iar FCSB-ul, nu! Și cu asta, Dică a spus tot”.


Partida de la Giurgiu va fi arbitrată de către Radu Petrescu, împreună cu asistenţii Adrian Ghinguleac şi Sebastian Gheorghe. Lucian Rusandu a fost desemnat arbitru de rezevră, iar observator de joc va fi Alexandru Deaconu. Vezi meciul online AICI

ADVERTISEMENT

Astra – CFR Cluj LIVE STREAM Liga 1 play-off

Dan Petrescu spune că va întâlni la Giurgiu cea mai bună echipă din acest play-off, graţie sistemului de joc al tehnicianului Gigi Mulţescu: “Am început săptămâna mai relaxați, nu am făcut antrenamente prea solicitante, dar sper că în aceste două zile să fie mai concentrați băieții. Presiunea este acum pe noi, mai ales că vom juca din nou primii.

Întâlnim cea mai bună echipă din play-off, pentru că de când Mulțescu a găsit sistemul cu 5 fundași, Astra se descurcă foarte bine. Le-am spus băieților, dacă vreunul va face o greșeală gravă, asta va costa toată echipa, toată munca noastră. Va fi foarte greu să ne creăm ocazii cu Astra, iar dacă Astra va deschide scorul, ne va fi extrem de dificil să mai egalăm. Ultima echipă care și-a creat multe ocazii cu ei a fost FCSB, însă Astra a jucat cu 4 fundași. De când au acest sistem cu 5 apărători, s-a schimbat fața echipei. Vom simți lipsa lui Boli, am pierdut 3 jocuri în acest campionat, în niciunul dintre acele partide nu a jucat Kevin Boli, putem spune că e invincibil”, spune Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

“Bursucul” spune şi că acest final de campionat i-a dat cele mai mari bătăi de cap, după ce i s-a făcut şi rău pe finalul a două partide.

Partida Astra – CFR Cluj se va disputa azi, de la ora 21:30, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT