Fotbal intern

Astra – CFR, meci cu tensiuni: “Se vede cine are interes”

11.05.2018 | 12:22
Astra - CFR, meci cu tensiuni:
Fază de joc din Astra - CFR
ADVERTISEMENT

Gigi Mulţescu, antrenorul giurgiuvenilor, a vorbit înainte de Astra – CFR, meci cu tensiuni din play-off-ul Ligii 1 Betano.

Omul de pe banca echipei campioane din sezonul 2015 – 2016 spune că CFR Cluj lasă de înţeles că CFR Cluj încearcă să pună presiuni pe ei: “Se vede clar cine are interes ca noi să nu fim cum trebuie la meci. Dar nu pot eu vorbi despre şcoala celor de la CFR, aşa cum m-aţi întrebat, pentru că nici nu ştiu să existe aşa ceva…

ADVERTISEMENT

Gigi Mulţescu, înainte de Astra – CFR: “Jucăm la victorie”

Să fiu ridicat pe un soclu dacă nu ne bate CFR? Doamne, fereşte! Soclu este pentru cei care se duc. Eu vreau să fiu viu şi nevătămat. Noi o să jucăm la victorie meciul cu CFR pentru că doar aşa putem obţine un rezultat bun, chiar şi un punct.

Sunt de vreo 40 de ani în fotbal. Şi mă aşteptam să apară tensiuni înaintea unor astfel de partide. Se scrie pentru polemică şi apar şi neadevăruri. S-a scris că Belu a fost pedepsit că nu ştiu ce … Nu, el n-a vrut să intre pe teren la finalul unui meci şi am recomandat conducerii trimiterea lui la echipa a doua. Şi i-am transmis că dacă îşi cere scuze, poate reveni”, a spus Gigi Mulţescu la un post de televiziune.

ADVERTISEMENT

Înainte cu trei zile de meci, Gigi Mulţescu l-a scos din antrenament pe Urko Vera, jucător ce aparţine de echipa din Gruia. Partida Astra – CFR se va disputa la Giurgiu, de la ora 21:30 şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri