ADVERTISEMENT
Carousel hot news

ASTRA-CRAIOVA 2-2. Oltenii caută explicaţii după doar un punct în ultimele 2 etape: „Ne-am relaxat… Nu ştiu… Toţi am fost nervoşi”

Astra – Craiova 2-2. Puncte împărţite după un meci spectaculos la Giurgiu. Oltenii au condus în două rânduri, prin golurile lui Gustavo, dar de fiecare dată gazdele au reuşit să revină pe...
Autor: Cosmin Cojocareanu | 04.11.2017 | 00:00
ASTRA-CRAIOVA 2-2. Oltenii caută explicaţii după doar un punct în ultimele 2 etape: „Ne-am relaxat... Nu ştiu... Toţi am fost nervoşi”

Astra – Craiova 2-2. Puncte împărţite după un meci spectaculos la Giurgiu. Oltenii au condus în două rânduri, prin golurile lui Gustavo, dar de fiecare dată gazdele au reuşit să revină pe tabelă, iar în cele din urmă să obţină un punct. După acest rezultat, Craiova italianului Mangia se menţine pe ultima treaptă a podiumului din Liga 1 Betano, în vreme ce Astra rămâne pe 6, ultimul loc care asigură participarea în play-off.

ADVERTISEMENT

Jucătorii CS Universitatea Craiova au fost nemulţumiţi de rezultatul înregistrat. Autor a două goluri, Gustavo a declarat: „Sunt dezamăgit că nu am obţinut toate punctele. Am reuşit 70 de minute foarte bune, iar după, cu om în plus nu ştiu ce s-a întâmplat. Ne-am relaxat… Nu doar Mister a fost nervos după meci, ci noi toţi. Nu este uşor după un meci precum cel cu FCSB, dar trebuie să ţinem capul sus. Chiar dacă am luat un singur punct în ultimele 2 partide, campionatul este lung, acum trebuie să strângem rândurile, să vedem unde am greşit”.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Dezamăgire în tabăra olteană după Astra – Craiova 2-2

Cu dubla reuşită în această seară, contra formaţiei Astra Giurgiu, mijlocaşul brazilian al Craiovei a ajuns la 8 goluri în campionat. De altfel, aceasta este singura satisfaţie a jucătorului CS Universitatea: „Sunt fericit pentru că am ajuns la 8 goluri, e un sezon bun pentru mine. Dar nu sunt bucuros că echipa nu a reuşit să câştige azi”.

Alexandru Mitriţă a recunoscut şi el că un singur punct de la Giurgiu e prea puţin pentru formaţia craioveană: „Dezamăgirea e mult mai mare, mai ales că am avut un om în plus şi nu am reuşit să câştigăm. Trebuie să fim mai concentraţi în faţa porţii, să dăm cu mintea, nu să dăm tare. De la antrenor până la suporteri toţi suntem dezamăgiţi. Doream toţi să câştigăm, să fim în primele locuri. Înfrângerea cu Steaua a fost un duş rece. Vreau ca în fiecare meci să dăm maximum şi să ne clasăm cât mai sus. Un punct în două meciuri este foarte puţin pentru noi, sperăm ca apoi, cu Botoşaniul să obţinem victoria”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!