Fotbal intern

ASTRA-CRAIOVA 2-2. VIDEO. Gustavo a dat dublă, dar Craiova a fost aproape de eşec în superioritate!

UPDATE, ora 22:44 / Astra - CSU Craiova s-a terminat 2-2, partidă în care oltenii ratează şansa de a urca pe prima poziţie. Gazdele au obţinut un punct după ce au egalat cu un om mai puţin....
04.11.2017 | 00:01
ASTRACRAIOVA 22 VIDEO Gustavo a dat dubla dar Craiova a fost aproape de esec in superioritate
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 22:44 / Astra – CSU Craiova s-a terminat 2-2, partidă în care oltenii ratează şansa de a urca pe prima poziţie. Gazdele au obţinut un punct după ce au egalat cu un om mai puţin. Plamen Iliev a fost eliminat în minutul 73 după ce şi-a lovit un adversar. Gustavo a dat o dublă şi este golgheterul echipei, cu opt reuşite.


Avem formaţiile de start: Astra: Ivanov – Iordache, Erico, Polczak, Radunovic – Mrzljak, Dandea – Ioniţă, Vinicius, Balaure – Le Tallec. Antrenor: Edi Iordănescu. Rezerve: Lazar, Bejan, Seto, Moise, Gheorghe, Butean, Nyuiadzi.

ADVERTISEMENT

Craiova: Calancea – Popov, Spahija, Tiago Ferreira – Martic, Mateiu, Screciu, Bancu – Gustavo, Băluţă, Mitriţă. Antrenor: Devis Mangia. Rezerve: Mitrovic, Burlacu, Briceag, Roman, Datkovic, Dimitrov, Mihăilă. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Astra – Craiova, un meci în care egalul nu e acceptat. Oltenii vor să revină în lupta la vârf în Liga 1 Betano, în vreme ce gazdele urmăresc să se menţină în play-off. Astra – Craiova este unul dintre cele mai importante meciuri ale rundei, date fiind poziţiile celor două echipe în clasamentul Ligii 1 Betano. Oltenii sunt pe trei, în timp ce trupa lui Edi Iordănescu ocupă ultima poziţie din play-off. Ambele combatante sunt în foame de puncte după rezultatele înregistrate etapa trecută.  Astra a fost învinsă cu 2-1 la Timişoara, dar l-a pierdut şi pe Edi Iordănescu, suspendat două etape, după incidentele din Banat, precum şi pe vârful Abang. Pentru Craiova a fost o adevărată umilinţă, 2-5 acasă, cu rivala FCSB. Partida orgoliilor rănite se joacă vineri, de la ora 20:45, la Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Craiovenii vor să revină în lupta pentru titlu, iar declaraţiile înainte de joc sunt războinice. Andrei Burlacu, proaspăt convocat la naţionala U21 a României, a spus: „Noi ne gândim la următoarea partidă şi vrem să le aducem zâmbetul pe buze suporterilor. Trebuie să privim înainte, pozitiv, pentru că urmează un alt meci important, cel cu Astra Giurgiu. Suntem concentraţi 100%, ne dorim să facem o partidă bună şi să obţinem toate cele trei puncte!” Devis Mangia l-a completat: „Sunt mândru de jucătorii mei. Fie că învingem sau pierdem, suntem o echipă. Mergem la Giurgiu ca o echipă şi vom câştiga!”

Cine arbitrează Astra – Craiova LIVE STREAM Liga 1

Oltenii au o motivaţie în plus la meciul din această seară. Ţine de tradiţie, dat fiind că astăzi se împlinesc 35 de ani de când CS Universitatea Craiova învingea formaţia irlandeză Shamrock Rovers, în turul doi al Cupei UEFA. „Dubla” lui Sorin Cârţu şi golul lui Ilie Balaci aduceau calificarea în turul următor al competiţiei.

ADVERTISEMENT

Partida din această seară va fi arbitrată de Marcel Bîrsan din Bucureşti. Centralul i-a mai condus pe craioveni în două partide în Liga 1 Betano în acest sezon, ambele încheiate cu victoria lor: 2-0 acasă cu Gaz Metan Mediaş, în runda a opta, şi 2-1 în deplasarea de la Concordia Chiajna, acum două etape. În singura confruntare directă dintre cele două echipe cu Marcel Bîrsan la centru, Astra s-a impus cu 3-1 pe terenul Craiovei. Se întâmpla în play-off-ul campionatului trecut.

Astra – Craiova LIVE STREAM Liga 1. Vezi meciul ONLINE pe FANATIK.RO.

Tags: