ASTRA-CRAIOVA 2-2. Verdictul specialistului: “Astra a avut penalty clar! Este neglijenţă”

Gabriel Esanu   
în Fotbal intern
04/11/2017, 00:05
ASTRA-CRAIOVA 2-2. Verdictul specialistului: “Astra a avut penalty clar! Este neglijenţă”

Astra – CSU Craiova 2-2, din etapa a 17-a a Ligii 1, este un rezultat influenţat de arbitrul Marcel Bârsan. Astra ar fi trebuit să primească o lovitură de pedeapsă pe finalul jocului este de părere Ion Crăciunescu.

În minutul 89 al partidei de la Giurgiu, Alex Ioniţă a profitat de o minge pe care defensiva oltenil0r nu a reuşit să o respingă şi a reuşit să preia în careu. A fost busculat din spate de Mateiu, dar centralul Marcel Bârsan, excelent poziţionat, a lăsat jocul să continue. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

“Astra a avut penalty clar! Este neglijenţă şi lovitură de la 11 metri la această fază, nu sunt multe de spus . Craiova a fost de multe ori dezavantajată, dar aici este penalty. Nu înţeleg de ce îl dă aşa des la meciurile Craiovei pe acest arbitru”, a declarat Ion Crăciunescu la o televiziune de sport.

În plus, Ion Crăciunescu a lansat un atac virulent la conducătorii arbitrajului românesc, Kyros Vassaras şi Alexandru Deaconu. “Declaraţia lui Dani Coman este una plină de realism (vezi aici ce spune Coman despre arbitrajul românesc). Suntem prima ţară din lume care am acceptat să avem un preşedinte de comisie  străin. Asta merităm în fotbalul românesc. Şeful delegărilor, domnul Deaconu, se deleagă singur. Pe lângă Bucureşti, aşa. Nu este normal aşa ceva”, a declarat Crăciunescu la o televiziune de sport.

Alex Ioniţă, cel care s-a răfuit cu arbitrii în ultimele runde, a refuzat să mai intre într-o nouă polemică. “Nu mai vreau să comentez arbitrajul, să-mi creez o imagine negativă. Îi las pe specialişti. Am început cu gândul să obţinem un punct, am jucat şi cu un om în minus, deci e un rezultat bun. Puteam să şi câştigăm, să şi pierdem.  Sunt convins că vom ajunge în play-off. Domnul Contra va decide dacă mă va convoca sau nu, eu trebuie să joc cât mai bine”, a declarat Ioniţă.

Închide ×