Fotbal intern

Acuze incredibile: “N-au vrut să câştige! E inimaginabil!”

Jucătorii lui Vasile Miriuţă au fost facuţi praf după Astra - Dinamo 2-0 în Liga 1 Betano. Ce declaraţie!
25.02.2018 | 08:27
Acuze incredibile:
ADVERTISEMENT

Ruşine trăită de jucătorii lui Vasile Miriuţă la Giurgiu l-a făcut pe Florin Bratu să ia foc. Fostul atacant al lui Dinamo spune că nu-şi putea imagina un astfel de deznodământ pentru gruparea roş-albă. 

”Sincer, nu-mi imaginam un astfel de deznodământ şi erau puţini care credeau acest scenariu. Dar, la cum s-a jucat la Giurgiu, Dinamo nu a meritat mai mult. Am văzut o echipă resemnată, fără dorinţă, fără determinare, o echipă care nu şi-a dorit să câştige. Mi-a fost dat cu greu să văd un Dinamo aşa de slab. Practic, ei îşi jucau ultima şansă, ultima carte şi din păcate nu au reuşit foarte multe”, a spus Florin Bratu la o televiziune de sport.  

ADVERTISEMENT

Astra – Dinamo 2-0. “N-au jucat fotbal!”

Lui Bratu nu-i vine să creadă cât se slab a jucat echipa din Ştefan cel Mare la Giurgiu şi spune că a contat imens în pierderea play-off-ului victoria pierdută în faţa celor de la FCSB la ultima fază a meciului. 

“Dinamo nu a jucat fotbal, Dinamo nu a avut ocazii, a fost doar acea fază cu Palic, dar mult prea puţin pentru ce trebuia să facă în seara asta, pentru o echipă care a jucat totul într-un singur meci. Acum, la rece, ne gândim cât contează acum acel eşec, eu aşa îi spun, deşi a fost egal, cu Steaua. Dinamo este o echipă de moral şi s-a văzut asta acum”, au fost vorbele lui Bratu. 

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri