Fotbal intern

Edi Iordănescu îl face praf pe Dică: “Să-şi vadă de treaba lui”

Edi Iordănescu este foarte mulţumit de jocul echipei sale în partida cu Dinamo şi îi atacă pe toţi cei care i-au acuzat pe giurgiuveni înaintea partidei.
24.02.2018 | 22:19
Edi Iordănescu îl face praf pe Dică:
ADVERTISEMENT

Antrenorul Astrei, Edi Iordănescu, e foarte bucuros că echipa sa a dat totul şi a contrazis toate teoriile apărute pe parcursul săptămânii înaintea meciului cu Dinamo. “Jucătorii mei au demonstrat lucruri importante în acest meci. Anticipam o presiunea foarte mare, cu un joc psihologic uriaş. Pentru toţi cei care au sărit în sus toată săptămâna câbd au auzit că nu vor juca toţi titularii le pot spune că la mine nu există titulari şi rezerve, am încredere în toţi.

Ce a fost mai deranjant, că am văzut şi oameni de fotbal care au sărit să ne acuze. Mă refer la domnul de la Iaşi, la Nicolae Dică, care e un antrenor tânăr, dar care ar trebui să se preocupe doar despre ceea ce se întâmplă în echipa lui. Eu îi dau un sfat, să îşi vadă de treaba lui

ADVERTISEMENT

Astra – Dinamo 2-0. Dinamo nu a pierdut la Giurgiu play-off-ul

 L-am apelat pe patron să propună  o primă specială pentru acest meci. Ştiam că trebuie să arătăm altfel de felul în care s-a tot vorbit de noi. Mă bucur că am avut un parcurs efectiv exceptional. Avem un drum înainte şi acum urmează un joc greu în cupă.

Dinamo e o echipă cu multi jucători valoroşi, nu cred însă că a pierdut azi prezenţa în play-off. Îmi pare rău pentru Vasile Miriuţă, îl respect foarte tare, dar au avut î n tur multe ezitări şi din acest motiv nu au putut prinde play-off-ul. Consider că din punct de vedere al strategiei ne-am adaptat mai bine la teren şi victoria nu poate să o conteste nimeni.”

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri