Fotbal intern

Cine e responsabil pentru dezastru? “Eu nu mă simt vinovat!”

Eşecul echipei din Stefan cel Mare de a ajunge în play-off, după Astra - Dinamo 2-0 în Liga 1 Betano, declanşează scandalul
25.02.2018 | 09:31
Cine e responsabil pentru dezastru?

Adrian Mutu a vorbit despre eşecul lui Dinamo de a ajunge în play-off. Fostul director general al echipei în acest început de sezon afirmă că responsabilitatea nu e pe umerii lui sau pe cei ai lui Cosmin Contra şi a explicat de ce. 

“E un sezon ratat pentru Dinamo. Starea terenului a fost foarte grea. Dacă s-a întâmplat aşa ceva (n.r. – că nu a fost pornită încălzirea terenului), nu este ok. Nu mă simt responsabil pentru acest eşec. Noi am lăsat Dinamo în etapa a VII-a, au mai jucat 19 meciuri de atunci. Noi am mizat atunci pe o calificare în Europa League, dar nu ne-a ieşit pentru că am întâlnit o echipă foarte puternică, Bilbao, şi de atunci s-a schimbat totul”, a spus Mutu la Pro-X. 

Astra – Dinamo 2-0. “Echipă fără atitudine!”

Mutu a criticat în termeni duri felul în care s-a prezentat Dinamo la un meci decisiv pentru viitorul ei şi crede că nici lui Cosmin Contra, antrenorul alături de care a făcut echipă în “Groapă”, nu poate fi acuzat pentru ce s-a întâmplat. 

“Cine spune că sunt vinovat eu sau Cosmin Contra caută doar scuze. În meciurile următoare se puteau corecta greşelile făcute. Dinamo a jucat foarte slab în seara asta, mi s-a părut că e o echipă apatică, fără atitudine. Echipa nu a fost conectată aşa cum trebuia la un asemenea meci, în care îi trebuia două rezultate din trei”, a fost părerea lui Mutu. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri