Fotbal intern

Foto. Dezastru pentru un dinamovist! A pierdut o avere la pariuri

Astra - Dinamo 2-0 s-a jucat în etapa a 26-a din Liga 1 Betano. Un parior bucureştean a trăit un adevărat coşmar din cauza "câinilor".
26.02.2018 | 22:11
Foto. Dezastru pentru un dinamovist! A pierdut o avere la pariuri

Dinamo Bucureşti avea nevoie de o victorie în meciul cu Astra Giurgiu pentru a se califica în play-off-ul din Liga 1 Betano. Suporterii “câinilor” erau siguri de victoria jucătorilor antrenaţi de Vasile Miriuţă, la fel cum au fost şi mulţi pariori.

Un bucureştean s-a gândit să dea lovitura la pariuri şi a mizat pe victoria lui Dinamo în meciul cu Astra Giurgiu. Acesta a mizat 10.000 de lei pe victoria formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare, la o cotă de 1,85, cu şapte ore înaintea meciului. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

A ratat un profit de 7.500 de lei după Astra – Dinamo 2-0

Dacă Dinamo s-ar fi impus la meciul de la Giurgiu, pariorul ar fi reuşit să facă un profit de mai bine de 7.500 de lei. “Câinii” nu s-au impus, astfel că nefericitul parior a pierdut în 90 de minute o mică avere. În acelaşi timp, Dinamo a ratat calificarea în play-off-ul din Liga 1 Betano.

Ratarea obiectivului i-a fost fatală lui Vasile Miriuţă, acesta fiind demis de conducerea lui Dinamo. În locul acestuia a fost adus Florin Bratu. Noul antrenor al “câinilor” a fost prezentat luni, într-o conferinţă de presă – VEZI DETALII AICI.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri