Fotbal intern

Preşedintele lui Dinamo face scandal: “O ruşine, o batjocură!”

Preşedintele lui Dinamo, Alexandru David, a făcut scandal după înfrângerea lui Dinamo împotriva lui Astra.
24.02.2018 | 22:18
Preşedintele lui Dinamo face scandal:

Dinamo a ratat play-off-ul după ce a pierdut în ultima etapă la Giurgiu, scor 0-2 împotriva Astrei. “Câinii” au încheiat abia pe locul 8 sezonul regular şi vor evolua în play-out. 

Alexandru David, preşedintele lui Dinamo Bucureşti, a fost foc şi pară la adresa gazdelor acestei partide. David a dat vina pe condiţiile de joc şi spune că acest meci nu trebuia să se dispute: 

“O ruşine! O batjocură” 

”Mă aşteptam la altceva în această seară. Nu vreau să scuz cu nimic prestaţia noastră, dar este absolut ruşinos că s-a putut desfăşura acest meci şi că un sezon întreg s-a jucat pe un asemenea teren. Stadionul de la Astra are încălzire, dar n-au folosit-o intenţionat. A fost o ruşine, o batjocură de teren. Toţi erau atenţi la terenul de la Iaşi şi nu s-au uitat aici.
 
Cei care trebuiau să ia o decizie au hotărât să se joace cu orice preţ. E o bătaie de joc la adresa fotbalului. Să le fie ruşine! Toată lumea a văzut, a fost meciul la televizor. Să plătească cei care au dat drumul la meci. Vom face plângere! Şi dacă avem 0,00001% şanse să câştigăm, tot vom contesta”, a spus Alexandru David. 
 
 
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri