ASTRA-DINAMO. Ando, atac la un jucător: “Nu mă pun în genunchi!”

Gabriel Esanu   
in Dinamo
22/07/2016, 13:56
ASTRA-DINAMO. Ando, atac la un jucător: “Nu mă pun în genunchi!”

ASTRA-DINAMO. Ioan Andone a susţinut astăzi o conferinţă de presă în care a vorbit despre situaţia lui Marcel Essombe, care a refuzat să mai joace la Dinamo, dar şi transferul la Astra, cît şi depre situaţia în care se află Rapid.

ASTRA -DINAMO. “Pregătim meciul cu Astra la victorie. Essombe este cel care a încurcat clubul. Eu nu pot să mă pun în genunchi să mă rog de el. L-aş fi vrut adversar, dar ce să-i fac. Din iarnă o să jucăm toate meciurile pe Arena Naţională dacă se va continua cu planul şi stadionul Dinamo va fi demolat pentru a fi reconstruit”, a declarat Ioan Andone în conferinţa de presă.

ASTRA-DINAMO. Andone a vorbit şi despre situaţia în care se află Rapid, care încă nu a aflat dacă are sau nu dreptul de a juca în prima ligă. “Eu unul mi-aş dori ca Rapid să evolueze în prima ligă. Ar fi o pierdere pentru Liga 1 dacă nu va fi primită echipa în Liga 1. Rapid este printre puţinele echipe rămase care pot aduce mulţi suporteri la stadion”, a mai spus Andone.

Astra-Dinamo se joacă sîmbătă, de la ora 21:00, la Giurgiu, în prima etapă a Ligii 1.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep în semifinale la WTA Cincinnati! S-au stabilit ora de start şi adversara!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×