Fotbal intern

Ce şef a fost la antrenamentul “câinilor”. Pe ce bani joacă la Giurgiu

Astra Giurgiu - Dinamo va avea loc sâmbătă, ora 19.45, în ultima etapă din sezonul regulat.
23.02.2018 | 18:09
Ce şef a fost la antrenamentul
ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Dinamo Bucureşti au efectuat vineri după amiază antrenamentul oficial înaintea meciului pe care îl vor disputa pe stadionul “Marin Anastasovici”, sâmbătă, ora 19.45, contra Astrei Giurgiu, iar “câinii” au avut parte de o surpriză.

Meciul de la Giurgiu este foarte important pentru echipa pregătită de Vasile Miriuţă. Dinamo are nevoie de cele trei puncte puse la bătaie pentru a spera la un loc de playoff la finalul sezonului regulat din ediţia 2017-2018.

ADVERTISEMENT

Primă specială pentru un loc de playoff

Astfel, oficialii lui Dinamo Bucureşti au vrut să se asigure că jucătorii din “Ştefan cel Mare” vor da totul pe teren în meciul cu Astra Giurgiu. Alexandru David, preşedintele lui Dinamo, a mers la antrenamentul “câinilor” de dinaintea meciului din etapa 26 şi i-a anunţat că vor avea o primă de 30.000 de euro, sumă anunţată de gsp.

Nu este prima oară când Ionuţ Negoiţă încearcă să-şi motiveze jucătorii. Dinamoviştii puteau pune mâna pe 20.000 de euro şi dacă băteau CS Universitatea Craiova, din primul meci oficial din 2018. Mai mult, “câinii” au încasat 20.000 de euro şi după victoria de la Concordia Chiajna – vezi detalii.

ADVERTISEMENT

Cum se poate califica Dinamo în playoff

FANATIK.RO vă prezintă cum poate Dinamo Bucureşti să prindă un loc de playoff la finalul sezonului regulat din Liga 1 Betano, ediţia 2017-2018. Cele mai importante meciuri din runda a 26-a, Astra – Dinamo şi Iaşi – Viitorul, vor avea loc la 19.45 – vezi aici detalii.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri