Fotbal intern

Coman a luat foc: “Să intre toţi cei cu cartonaşe şi să batem Dinamo!”

Preşedintele formaţiei Astra Giurgiu, Dani Coman vrea ca echipa pregătită de Edi Iordănescu să câştige neapărat partida cu Dinamo, deoarece în joc sunt 160 de mii de euro.
21.02.2018 | 17:31
Coman a luat foc:
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu, tehnicianul formaţiei Astra Giurgiu, a vorbit despre partida pe care echipa sa o are cu Dinamo, în ultima etapă din sezonul regulat, şi a mărturisit că s-ar putea să ia în calcul să menajeze câţiva jucători. Motivul? Nouă fotbalişti sunt la limita suspendării pentru primul joc din play-off din cauza cumulului de cartonaşe galbene Vezi detalii.

Contactat de către FANATIK.RO, pentru a vorbi despre meciul cu Dinamo, dar şi despre declaraţiile lui Edi Iordănescu, preşedintele Astrei, Dani Coman a dezvăluit care este obiectivul echipei sale pentru ultima etapă. “Eu nu o să mă apuc acum să comentez spusele lui Edi Iordănescu. El poate să afirme ce vrea. Dar dacă mă întrebi pe mine despre Dinamo, atunci îţi spun ce doresc eu de la acest meci”, a spus Coman.

ADVERTISEMENT

“Nu vom menaja pe nimeni!”

Preşedintele echipei Astra, Dani Coman a afirmat din start că Edi Iordănescu va trimite pe teren cea mai bună formulă de joc la meciul împotriva lui Dinamo. ” Nu vom menaja pe nimeni! Lucrul ăsta să fie clar.  Vor intra pe teren şi cei cu cartonaşe, iar dacă vor mai încasa încă unul, atunci să stea în prima etapă din play-off. Care este problema?

Noi avem nevoie de victorie, deoarece în joc sunt 160 de mii de euro atât cât este diferenţa între locul şase şi locul patru pe care ni-l dorim. Toată lumea trebuie să intre şi să joace pentru binele clubului nostru. Nu mă interesează ce s-ar putea întâmpla cu Dinamo. Dacă nu au valoare să intre în play-off, atunci să nu intre! Noi trebuie să ne gândim doar la noi. De ce să ne gândim la binele altora?”, a spus Coman.

ADVERTISEMENT

FANATIK.RO a prezentat toate calculele luptei pentru calificarea lui Dinamo, Viitorul şi CSMS Iaşi în play-off. Vezi detalii

41 de puncte a strâns Astra cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat

39 de puncte are Dinamo cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri