Fotbal intern

Veste bună pentru Edi înainte de meci. Decizia conducerii!

Şefii Astrei sunt mulţumiţi de rezultatele obţinute de Astra în mandatul lui Edi Iordănescu, dar mai ales pentru calificarea fostei campioane a României în play-off.
24.02.2018 | 15:31
Veste bună pentru Edi înainte de meci. Decizia conducerii!

Cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat, Astra Giurgiu a obţinut calificarea în play-off, deşi Edi Iordănescu nu avea impus de către conducere, la semnarea contractului, îndeplinirea acestui obiectiv. Dar fiul fostului selecţioner al României a reuşit să facă din nou o echipă competitivă, deşi în vara anului trecut de la fosta campionă a României au plecat aproape toţi jucătorii cu care Marius Şumudică câştigase titlul în Liga 1 Betano.

Contactat de către FANATIK.RO, Petre Buduru, preşedintele Consiliului de Administraţie al Astrei, a vorbit despre rezultatele obţinute de elevii lui Edi Iordănescu în mandatul acestuia, despre viitorul echipei, dar şi despre faptul că fiului fostului selecţioner al României este tipul de antrenor cu care poţi să pleci la drum pe un proiect lung. Astfel că se va lua în calcul, după doar opt luni, prelungirea contractului tehnicianului de 39 de ani.

“Suntem extrem de mulţumiţii de munca depusă de Edi!”

Petre Buduru a mărturisit pentru FANATIK.RO că este convins că în play-off Astra Giurgiu o să fie o nucă foarte tare, iar tinerii jucătorii pe care Edi Iordănescu îi are sub comandă vor creşte şi mai mult în valoare.Ne bucurăm că am mers pe mâna lui Dani Coman în vara anului trecut. El a fost omul care a venit în faţa conducerii cu propunerea de antrenor principal pentru Edi Iordănescu, iar noi ne-am dat seama că Edi este omul care ne trebuie la echipă.

Deşi în vara anulului trecut am vândut apoape o echipă întreagă, totuşi Edi şi-a propus să intrăm în play-off  şi uitaţi că am reuşit. Tot cu Edi au apărut şi copiii aştia, iar în viitor o să vedeţi că o să auziţi mult mai multe despre un Moise sau de un Stroe. Noi suntem conştienţi că dacă Edi Iordănescu ar avea acum la dispoziţie un lot cu care s-ar putea bate la titlu, atunci are face lucrul ăsta fără nici o ezitare. Dar aceşti tineri pe care noi îi avem acum la club vor căpăta experienţă în meciurile din play-off, iar din campionatul viitor noi o să fim şi mai puternici.  Dar chiar şi aşa în  jocurile cu echipele tari din Liga 1 noi tot o să fim o nucă tare. Vom lua în calcul şi prelungirea contractului lui Edi Iordănescu, deoarece el este tipul de antrenor care se pliează perfect pe modul nostru de lucru. Suntem foarte mulţumiţi de Edi. În vara anului trecut el a semnat cu noi un contract pe doi ani, dar deja avem planuri mari faţă de acest antrenor şi vrem să mergem pe mâna lui cât mai mult timp, a spus Buduru.

“Nu contează trecutul meu de la Dinamo!”

Petre Buduru a vorbit şi despre meciul cu Dinamo. “Nu are nici o legătură faptul că eu am lucrat în trecut la Dinamo. Pe mine mă interesează doar binele actualei mele echipe, iar dacă noi vom învinge şi ne vom clasa pe locul patru, atunci între locul şase şi locul patru este o diferenţă de 160.000 de euro.

Între Astra şi Dinamo au fost mereu meciuri tari. I-am bătut şi noi, dar ne-au învins şi ei. Nu pot să uit un meci în care Gnohere ne-a dat vreo trei goluri, dar acum vrem să câştigăm noi cu orice preţ, Asta este viaţa! Dinamo, dacă este să piardă calificarea în play-off nu trebuie să gândească că a pierdut-o în meciul cu noi. Au fost atâtea meciuri unde au pierdut puncte”, a spus Buduru.

2 ani este durata pe care Edi Iordănescu a semnat actualul contract cu Astra Giurgiu

8 luni s-au derulat până acum din contractul lui Edi Iordănescu

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri