Fotbal intern

Minte Dinamo în cazul Nemec? “E rupt!”/ “Nu o să ne adoarmă!”

Astra Giurgiu - Dinamo este un duel important pentru o viitoare prezenţă a "câinilor" în playoff-ul Ligii 1 Betano.
23.02.2018 | 16:42
Minte Dinamo in cazul Nemec E rupt Nu o sa ne adoarma
ADVERTISEMENT

Astra Giurgiu este deja calificată în playoff-ul Ligii 1 Betano, iar Dinamo Bucureşti are neapărat nevoie de o victorie pe stadionul “Marin Anastasovici”, sâmbătă, ora 19.45, în ultima etapă din sezonul regulat, toate acestea pentru a prinde un loc dintre cele şase care duc în playoff.

Prezenţa lui Adam Nemec, unul dintre cei mai buni jucători de la Dinamo Bucureşti, este pusă sub semnul întrebării cu o zi înaintea meciului de pe terenul Astrei Giurgiu, dar oficialii fostei campioane a României cred că este vorba despre o strategie pusă la cale de către “câini”. Giurgiuvenii cred că Adam Nemec este apt şi că va Vasile Miriuţă va încerca să-i surprindă cu prezenţa atacantului în meciul de sâmbătă.

ADVERTISEMENT

Coman le-a pus gând rău dinamoviştilor

“Pe noi nu o să ne adoarmă nimeni cu strategii. Că o să joace Nemec sau că nu să joace Nemec, noi trebuie să câştigăm acest meci. Noi am intrat în cantonament cu cel mai bun lot şi ştim ce avem de făcut”, a spus Dani Coman, preşedintele Astrei Giurgiu, pentru FANATIK.RO.

Nemec va lipsi două săptămâni

Situaţia lui Adam Nemec este cu totul diferită faţă de ceea ce cred oficialii Astrei Giurgiu. Conform surselor FANATIK.RO, slovacul în vârstă de 32 de ani a efectuat un RMN în urmă cu câteva zile, iar medicii l-au anunţat a suferit o leziune fibrilară şi va lipsi de pe teren cel puţin două săptămâni. Astfel, Vasile Miriuţă nu se va putea baza pe serviciile lui Nemec în ultimul meci din sezonul regulat, aşa cum se aşteaptă giurgiuvenii.

ADVERTISEMENT

A semnat cu Zilina

Adam Nemec se află în ultimele luni de contract cu Dinamo Bucureşti, iar atacantul a refuzat să accepte ofertele venite de la Ionuţ Negoiţă, patronul echipei din “Ştefan cel Mare” şi a semnat cu MSK Zilina, formaţia unde a început fotbalul ca profesionist, în 2004 – vezi aici detalii. Zilina este fosta adversară a “câinilor” din turul II preliminar al Champions League, sezonul 2004-4005, atunci când Dinamo a câştigat ambele meciuri cu 1-0, golurile fiind înscrise de Ionel Dănciulesc. Adam Nemec era în lotul slovacilor când a avut loc dubla dintre Zilina şi Dinamo, atacantul ajungând la rivala “câinilor” pe 1 iulie 2004, dar nu a evoluat în cele două partide.

Adam Nemec a ajuns la FC Dinamo Bucureşti pe 6 septembrie 2016, iar contractul său cu trupa “câinilor” se va încheia pe 30 iunie 2018. Cotat de site-urile de specialitate la 1.000.000 de euro, atacantul în vârstă de 32 de ani a jucat în 27 de meciuri pentru Dinamo, a înscris 6 goluri şi a oferit 4 pase decisive, în toate competiţiile din sezonul 2017-2018. 

ADVERTISEMENT

Are 28 de prezenţe la naţionala Slovaciei

Atacantul lui Dinamo are 28 de prezenţe la echipa naţională a Slovaciei, acolo unde a înscris 9 goluri şi a debutat pe 10 decembrie 2006. Pe parcursul carierei, Nemec a evoluat pentru echipe precum Dubnica, MSK Zilina, Erzgebirge Aue, KRC Genk, FC K’lautern, FC Ingolstadt, Union Berlin, NYCFC, Willem II şi Dinamo.