Fotbal intern

“Miriuţă riscă să fie o pată neagră pe istoria lui Dinamo!”

Ion Marin consideră că Vasile Miriuţă trebuie să se deblocheze mental după gafele făcute în ultimele 20 de minute ale jocului împotriva celor de la FCSB,
23.02.2018 | 13:11
Miriuta risca sa fie o pata neagra pe istoria lui Dinamo
ADVERTISEMENT

Astra-Dinamo este meciul meciurilor pentru elevii lui Vasile Miriuţă. Fotbaliştii echipei din Ştefan cel Mare vor juca sub o mare presiune. Cu o victorie obţinută la Giurgiu echipa alb-roşiilor e sigură de calificarea în play-off, altfel depinde de rezultatul meciului de la Iaşi. Dar, dacă vor ajunge în play-out, fostul antrenor al lui Dinamo, Ion Marin prevede chiar dezastrul pentru trupa lui Ionuţ Negoiţă.

Contactat de către FANATIK.RO, “Săpăligă” a acceptat să îşi întrerupă şedinţa de pregătire de la sala de forţă pentru a discuta despre marea lui dragoste Dinamo. “Despre Dinamo accept să discut cu mare plăcere, deşi trebuie să îmi întrerup şedinţa de pregătire. Mă aflu acum la sala de forţă unde lucrez pentru îmbunătăţirea masei musculare. Din cauza problemelor de sănătate am pierdut aproximativ 18 kilograme. Tratamentul m-a măcinat tare mult în ultimele nouă luni”, a spus Ion Marin.

ADVERTISEMENT

“Pe Dinamo o paşte dezastrul!”

Ion Marin a dorit să se refere la începutul discuţiei despre meciul pe care elevii lui Miriuţă l-au terminat la egalitate cu FCSB, scor 2-2. “Până acum nu am spus nimic de rău despre Miriuţă, dar de această dată nu pot să trec cu vederea peste gafele sale. S-a comportat în ultimele 20 de minute ale jocului cu Steaua ca un antrenor la început de carieră. Spun asta pentru că nu vreau să îl fac începător pe faţă, dar el a fost blocat mental după scorul de 2-0. Nu a mai gândit nimic.

În loc să ţină de rezultat, el a făcut nişte schimbări de zici că nu era cu mintea la acest meci. Nu trebuia să îi scoată pe Nistor şi pe Torje şi nu aveau ce să caute pe teren Hanca şi Daniel Popa. Hanca e ieşit total din formă, iar Popa nu trebuia să intre în locul lui Nistor. Nu ştiu ce a fost în capul lui Vasile, dar nu înţeleg nici ce făceau în momentul ăla secunzii săi. Unul dintre ei trebuia să vină şi să îl tragă de mână. Cu opt minute înainte de final tu aveai 2-0. Este incredibil ce s-a întâmplat. Meciul ăsta îl are pe conştiinţă Miriuţă.

ADVERTISEMENT

Acum, în cele 90 de minute de la Giurgiu, Dinamo o să îşi joace viitorul. Dacă nu o să se califice în play-off echipa o să ajungă să se bată pentru salvarea de la retrogradare. Din câte ştiu eu vreo opt jucători vor pleca de la vară sută la sută şi nu vor mai fi cu gîndul la binele lui Dinamo. Situaţia o să fie dramatică pentru Dinamo dacă echipa nu se va clasa la finalul sezonului regulat în primele şase. În defensivă Dinamo arată de toată jeana şi chiar îmi este teamă pentru o mare nenorocire. Nu vreau ca Miriuţă să ajungă o pată neagră pe istoria lui Dinamo”, a spus Ion Marin.