Fotbal intern

Astra – Dinamo 4-1 în Liga 1 Betano. Dezastru total pentru ”câini”. Video

20.12.2018 | 21:55
Astra  Dinamo 41 in Liga 1 Betano Dezastru total pentru caini Video

Astra Giurgiu s-a distrat cu Dinamo în meciul din etapa 21 din Liga 1 Betano, ultima din anul 2018. Gazdele au diminat autoritar partida și s-a impus fără niciun fel de probleme. Pentru ”câini” a fost un adevărat dezastru la Giurgiu, defensiva gafând pe bandă rulantă. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


FINAL DE MECI – Astra se impune categoric cu scorul de 4-1, iar Dinamo este tot mai departe de obiectivul de a ajunge în play-off.


Min. 78 – Sergiu Hanca a redus din diferență cu un șut superb de la 25 de metri. VEZI AICI GOLUL


Min. 71 – Neluț Roșu punctează și el după o fază în care defensiva dinamovistă a fost de râs. VEZI AICI GOLUL


Min. 68 – Valentin Gheorghe a urmărit o minge respinsă de Vlad Muțiu și a înscris din 4 metri lateral dreapta. VEZI AICI GOLUL.


Min. 36 – Laurențiu Buș a înscris pentru 2-0 cu un șut de la marginea careului mare. VEZI AICI GOLUL


Min. 7 – Azdren Llullaku a deschis scorul cu un șut senzațional de la 25 de metri, balonul oprindu-se direct în vinclul porții lui Vlad Muțiu. VEZI AICI GOLUL


Min. 1 – A început meciul.


UPDATE, ora 19:01 / Se știu echipele de start. Mircea Rednic nu se poate baza pe atacantul Mattia Montini, care s-a accidentat în meciul cu U Craiova în care a reușit mun hattrick. Italianul nu este nici pe banca de rezerve, iar titular în ofensivă a fost ales Daniel Popa.

Astra: Lazar – Belu Iordache, Cestor, Bejan, Butean – Begue, Mrzljak, Roșu, Buș – Llullaku, Zoua. Antrenor: Constantin Enache.

Dinamo: Muțiu – Sorescu, M. Popescu, R. Grigore, Corbu – Gomelt, Ait Atmane – Hanca, Pesic, Zenke – Popa. Antrenor: Mircea Rednic.


Astra Giurgiu şi Dinamo Bucureşti speră să se califice în play-off-ul Ligii 1 Betano la finalul sezonului regulat, iar un rezultat pozitiv ar putea să le ajute pe cele două echipe să îşi îndeplinească obiectivul. Înaintea rundei cu numărul 21 din Liga 1 Betano, Astra Giurgiu se află pe locul 6, cu 28 de puncte, iar Dinamo Bucureşti ocupă poziţia a 11-a, cu 22 de puncte, la 6 în spatele ultimului loc care duce în play-off.

Astra - Dinamo, ora 20.00, Live Video în Liga 1 Betano. "Câinii" speră la play-off
Fază de joc din meciul dintre Dinamo şi Astra Giurgiu

Astra – Dinamo Live Stream Online la TV Telekom Sport, Digi Sport şi Look TV

Cei care nu vor putea merge pe stadionul “Marin Anastasovici” pentru a-şi susţine favoriţii la meciul Astra Giurgiu – Dinamo Bucureşti vor putea să vadă meciul la TV pe Telekom Sport, Digi Sport şi Look TV. În runda 20 din Liga 1 Betano, Astra Giurgiu a remizat pe terenul celor de la FC Voluntari , scor 1-1, iar echipa antrenată de Costel Enache are 7 victorii, 7 remize şi 6 înfrângeri. De partea cealaltă, Dinamo a reuşit să producă surpriza în meciul cu U Craiova, scor 3-0, pe stadionul din “Ştefan cel Mare”, după golurile înscrise de Montini ( 31, 48, 54).

Liga 1 Betano LIVE VIDEO şi STREAM pe FANATIK.RO

Dinamo Bucureşti se află pe locul 11, cu 5 victorii, 7 remize şi 8 înfrângeri în 20 de meciuri jucate în actualul sezon competiţional, iar echipa pregătită de Mircea Rednic speră să obţină un rezultat bun pe terenul Astrei Giurgiu în runda 21 şi FC Botoşani să se împiedice cu Dunărea Călăraşi pentru a urca pe locul 10. De partea cealaltă, Astra Giurgiu poate urca pe locul 5 dacă Sepsi OSK se va încurca pe teren propriu cu Concordia Chiajna.

  • Meciul dintre Astra Giurgiu şi Dinamo Bucureşti o să fie LIVE VIDEO şi STEAM pe www.fanatik.ro